Mihai Mitoșeru a plâns în direct, după ce a semnat actele de divorț: „E greu să fii singur”

Mihai Mitoșeru a semnat astăzi actele de divorț și este cu totul devastat după 12 ani de relație.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Mihai Mitoșeru a izbucnit în lacrimi după ce a semnat actele de divorț. 

Citeste si: Imagini emoționante cu bebeluși aflați la Terapie Intensivă. În fața suferinței, părinții și asistentele încearcă să aducă un zâmbet

Citeste si: Roxana Kiriţă e revoltată după tragedia ursului care a agonizat pe şosea şi a fost eutanasiat: „De câte suferinţe mai e nevoie să se trezească lumea?”

Citeste si: Roxana Kiriţă e revoltată după tragedia ursului care a agonizat pe şosea şi a fost eutanasiat: „De câte suferinţe mai e nevoie să se trezească lumea?”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Mihai Mitoșeru a plâns în direct, după ce a semnat actele de divorț: „E greu să fii singur”

Invitat la emisiunea Teo Show, Mihai Mitoșeru a spus că este o perioadă foarte grea, după 12 ani în care a fost alături de femeia pe care încă o iubește, dar a spus și care au fost motivele despărțirii.

„Eram foarte coleric, mă enervam, dar aveam și motive pentru că ea era foarte rece. Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim.”, a zpus Mihai Mitoșeru, invitat la emisiunea Teo Show. 

Mihai Mitoșeru spune că se descurcă foarte greu după ce s-a obișnuit să stea cu Noemi în permanență.

„Mie imi e mai greu că am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur. Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare, deși nciodată nu am pus-o să facă asta!”,  a spus Mihai Mitoșeru cu lacrimi în ochi la emisiunea Teo Show. 

Printre altele, Mihai Mitoșeru a mărturisit că s-au pupat chiar și astăzi, în ziua semnării actelor de divorț. Vedeta spune că nu poate trece peste o asemenea relație și că vede defecte în toate celelalte fete, cu toate că nu spune „nu” altei relații. Părinții celor doi, speră la o minune din partea lor, iar Mihai admite faptul că și el și-ar dori o împăcare. 

Galerie foto 
Citește și:

In episodul din aceasta seara, scandal de proportii in parohia satului Gaurenii de Jos! Preotul Vasile: "Nu veniti voi aici sa faceti legea in satul meu!"

George Burcea a scăpat de dosarul penal. Ce spune Poliția Română după ce l-a prins sub influența stupefiantelor la volan

Horoscop. Cele mai incompatibile zodii! Vor avea o relație toxică. Nu pot fi fericite împreună

In aceasta seara, de la ora 21:30, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, O incursiune spectaculoasa in istoria modei

Ștefania și-a găsit fericirea după bătaia încasată de la Adelin? Primele declarații despre relația cu Mihai

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies