Andreea Mantea: „Mă îndrăgostesc”. Dezvăluiri pe care nu le-a mai făcut despre viața amoroasă

Andreea Mantea a ezvăluit în ce stadiu se află din punct de vedere sentimental.

Autor: Simona Costache

In articol:

Andreea Mantea este un dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. A intrat la inimile fanilor săi în mod iremediabil și a reușit să se mențină în topul celor mai îndrăgite vedete de la noi din țară încă de la începutul carierei sale. Are o carieră de succes și un copil minunat, pe micuțul David, însă Andreea Mantea nu și-a găsit încă sufletul pereche.

Invitată în cadrul podcastului prezentat de Ilinca Vandici, prezentatoarea TV a vorbit despre cum arată viața ei în plan personal în acest moment.

În ultimii ani, Andreea Mantea a decis să-și țină cât mai ascunse relațiile sentimentale, motiv pentru care, atunci când ieșea în spațiul public, subiectele pe care le aborda implicau, în principal, doar pe micuțul David și cariera sa. Acum, privind în urmă și analizând ceea ce s-a întâmplat în viața ei, Andreea Mantea a tras concluzia că se află în stadiul în care are nevoie să curețe și să vindece anumite lucruri din viața ei.

Citeste si: „Ajutați-mă!" Andreea Mantea, momente de panică în mașină! Prezentatoarea a cerut imediat ajutorul fanilor

Cum stă Andreea Mantea în planul sentimental

Aflată față în față cu buna sa prietenă, Ilinca Vandici, Andreea Mantea nu a avut nicio șansă, astfel că a primit întrebarea legată de partea sentimentală a vieții sale.

Citeste si: Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„De mulți ani de zile prezinți emisiuni despre dragoste.

Cum stă Andreea Mantea la capitolul iubire?”, a fost întrebarea venită din partea Ilincăi Vandici.

Andreea Mantea a mărturisit că se află în stadiul în care încearcă să se iubească la fel de mult precum a putut să iubească și alte persoane care au fost în viața sa. Prezentatoare TV merită să-și ofere ea ei iubire înainte de toate, iar după aceea restul va veni de la sine în viața sa pe toate planurile.

Citeste si: „Ajutați-mă!" Andreea Mantea, momente de panică în mașină! Prezentatoarea a cerut imediat ajutorul fanilor

„S-a întâlnit pe ea, încearcă să se descopere. Ce descoperă frumos se îndrăgostește de acele lucruri. Ce descoperă mai puțin frumos încearcă să repare, să vindece, să poată să se îndrăgostească și de acele părți, să se iubească pe ea cu aceeași putere cu care a iubit alte persoane, pentru că merită. Nu o să aibă niciodată asemenea putere, cu o asemenea intensitate nu cred că m-am iubit vreodată. Mi-am dat seama cam târziu, nu crezi?! Mă îndrăgostesc. Am și minusuri multe, dar lucrez.”, a spus Andreea Mantea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Mantea l-a găsit pe David plin de vânătăi. A fost nevoită să schimbe școala: „A venit cu ochiul scos aproape”

Andreea Mantea a renunțat la bijuteriile primite de la mama ei. Motivul este destul de ciudat: „Le țin undeva în cutie”

Andreea Mantea, drumeție alături de David în unul dintre cele mai frumoase locuri din România! Vedeta a rămas impresionată: „Mai erau multe de descoperit”

Vlăduța Lupău a dezvăluit cum a avut loc cererea în căsătorie

L-au LICHIDAT pe loc! Toată Rusia este în DOLIU

„Păcat că la TV arăți altfel” Gabriela Cristea, criticată dur în mediul online

Țara care își pierde populația în timp record. Este cel mai puternic declin cunoscut vreodată

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies