Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru, fără cuvinte la nunta la care au mers, la „Se strigă darul”: „Unde am ajuns?”

Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru au avut parte de o surpriză de proporții.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru au avut parte de o surpriză de proporții atunci când au ajuns la prima nuntă din sezonul cinci al emisiunii „Se strigă darul”.

Cei doi au fost extrem de impresionați încă din primul moment în care au ajuns la nunta celor doi tineri, Sara și Gabriel, care nu s-au uitat la bani atunci când au cumpărat lucruri pentru cea mai importantă zi din viața lor. Întregul eveniment a costat mai bine de 100000 de euro, însă nimic nu a fost prea scump pentru cei doi miri, care au avut peste 1000 de persoane invitate la eveniment.

Citeste si: Alexandru Miron este din Iași și a văzut că soția sa vine zilnic cu o femeie acasă. Ce a urmat: „Și acum mă trec fiorii...”

Citeste si: Alertă la Spitalul Floreasca! Ce se întâmplă în aceste momente cu Mihai Constantinescu

Citeste si: Îți mai amintești de Nikita? S-a mutat în Spania și s-a logodit cu un polițist de acolo: „Regret că nu l-am întâlnit din prima clipă”

„Unde am ajuns? Stai că m-au luat emoțiile! Am mai avut noi așa nuntă? Hai să o cunoaștem pe Sara”, a exclamat Andreea, după ce a ajuns la Arad, locul în care cei doi miri și-au unit destinul.

Doamne, Dumnezeule! O rochie de mireasă de 30.000 de dolari. Ne aflăm într-un palat, tu arăți ca o prințesă și avem o nuntă de poveste. Totul este atât de frumos. Și uite ce trenă are”, a exclamat Andreea Mantea când a văzut-o pe mireasa îmbrăcată în rochia lucrată manual tocmai în Kuweit.

Socrii miresei s-au ocupat de ținuta incredibilă a miresei și au mers la mii de kilometri distanță pentru a o găsi.

Am mers tocmai în Kuweit, că așa este tradiția. Ne-am hotărât să mergem cu cuscrul acolo”, a dezvăluit Bobi, socrul mare.

„Tatăl socru și mama soacră s-au ocupat de întreaga nuntă. Gabriel le-a zis că vrea să fie o nuntă de prințesă pentru că și eu sunt prințesa lui”, a mai spus mireasa.

Deși socrii se așteptau la 600 de persoane la restaurant, la petrecere și-au făcut apariția peste 1000 de persoane, așa că angajații restaurantului au fost puși în fața unei mari provocări.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate