Andreea Marin, cu ochii în lacrimi: „Am cinci-șase operații…” Vedeta a vorbit despre cancer

Andreea Marin a vorbit cu ochii în lacrimi despre operațiile ei, după ce a participat la un eveniment dedicat femeilor bolnave de cancer.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune de la noi. Și-a început cariera în Iași și a ajuns preferata românilor încă de pe vremea când era prezentatoarea emisiunii „Surprize, surprize”. De atunci, ea a continuat să-și surprinsă plăcut admiratorii impicându-se în diverse campanii menite să-i ajute pe cei din jur.

Citeste si: Scandal uriaș între Mary și Bianca de la Puterea Dragostei! S-a lăsat cu replici acide: „Nu ești în stare să ții o relație! Nu știi să ții un bărbat lângă tine”

Citeste si: Simina și Mary, tatuaje identice! Concurentele de la ”Puterea Dragostei” sunt prietene la cataramă? Uite în ce zonă sensibilă le-au făcut

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Oana Roman o desfiinţează pe Olivia Steer! "Cred că doar terapia o mai poate salva!" Vezi de ce este REVOLTATĂ vedeta! EXCLUSIV

Andreea Marin a izbucnit în lacrimi

În urmă cu ceva timp ea a participat la un eveniment dedicat femeilor care suferă de cancer. Când două dintre paciente și-au dat perucile jos, Andreea Marin nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că n-am trecut prin asta, dar am 5-6 operații la activ și pe de altă parte văd în jurul meu prin natura muncii mele atâtea situații comparabile cu ceea ce am aflat astăzi, nu pot să stau cu mâinile în sân. Cred că fiecare om are o datorie în viață sau are un dar al său și dacă darul meu e să transmit, să dau cât mai departe un mesaj, o idee bună.

Gândește-te câte femei vor vedea imaginile ăstea și poate că în inima lor, în mintea lor se va trezi acea nevoie, vor înțelege în adâncul sufletului lor nevoia de a merge la timp, de a se informa la timp“, a spus Andreea Marin la televizor.

Galerie foto 
Citește și:

Doliu în lumea artistică! A murit la 35 de ani! S-a împușcat din greșeală când filma un videoclip

Pasajul Unirii din Capitală, închis pentru câteva zile! Anunțul Brigăzii Rutiere din București

Scandal uriaș între Mary și Bianca de la Puterea Dragostei! S-a lăsat cu replici acide: „Nu ești în stare să ții o relație! Nu știi să ții un bărbat lângă tine”

Simina și Mary, tatuaje identice! Concurentele de la ”Puterea Dragostei” sunt prietene la cataramă? Uite în ce zonă sensibilă le-au făcut

Raluca Badulescu da moda! Cu ce tunsoare si-a surprins colegii de platou? „Asa era pieptanatura mea din tinerete”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies