Simina și Mary, tatuaje identice! Concurentele de la ”Puterea Dragostei” sunt prietene la cataramă? Uite în ce zonă sensibilă le-au făcut

Simina și Mary de la ”Puterea Dragostei” și-au făut tatuaje identice la salon! Uite ce zonă sensibilă au ales.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Cele două concurente din Casa Puterea Dragostei, Simina și Marinela, au mers la salon și și-au făcut câte un tatuaj identic! Mai mult decât atât, ambele concurente au ales aceeași zonă sensibilă de pe corp, adică în zona coastelor. Mesajul pe care l-au imprimat este ”Power of love”.

Citeste si: "Ne-ai prins în flagrant"! Ce făceau Roxana și Ricardo de la Puterea Dragostei când a intrat Raluca! Reacția dură a Ralucăi la adresa Roxanei

Oare între cele două se va naște o prietenie strânsă? Chiar dacă există momente în care se ceartă sau se supără, Simina și Mary își petrec și timp împreună, ca drept dovadă tatuajele pe care și le-au făcut.

Simina de la Puterea Dragostei îi atacă pe Andy și None

Simina, una dintre fetele de la Puterea Dragostei, a fost disputată de trei băieți, care se află acum în afara casei.

Este vorba despre Jador, cel care a și fost pentru câteva săptămâni, iubitul Siminei, dar și despre None și despre Andy. Toți au afirmat că Simina i-a plăcut și că ar fi vrut să facă un cuplu cu ei. 

Citeste si: Un nou scandal la Puterea Dragostei! Conflict între Hamude și Bogdan! Băieții au intervenit

Simina le-a dat replica băieților și își spune părerea despre ce s-a întâmplat între ea și None și între ea și Andy.

”None a exagerat când a zis că eu i-am spus că vreau să fac un cuplu cu el și că îl plac. Eu ziceam că el mă ajută să fiu puternică aici în emisiune, cu sfaturi”, a precizat Simina, după ce None a afirmat că bruneta i-a dat mesaje în care îl ruga să se întoarcă în casa de la Puterea Dragostei pentru ea.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: