Cutremurător! Ce spune bărbatul a cărui soție a primit un telefon și a făcut infarct apoi: „A ieșit afară, a stat pe bancă...”

Un bărbat din Deleni, județul Vaslui, este în stare de șoc, după ce și-a pierdut soția.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

O femeie în vârstă de 64 de ani a căzut vicitma unui telefon care a anunțat-o că nepotul său a suferit un accident de muncă.
Femeia din județul Vaslui a murit după ce un escroc i-a dat telefon să îi spună că nepotul său are nevoie de 20000 de lei după ce a suferit un accident de muncă.

Șocată de cele întâmplate, femeia a mers până la poarta casei, s-a așezat și a făcut infarct. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea. Soțul femeii rememorează șocat acest moment.

Citeste si: Ce i s-a întâmplat lui Adrian Minune, după ce a mers recent la un eveniment!

Citeste si: Cumplit! Un erou de la Cernobîl s-a sinucis, după ce a văzut serialul

Citeste si: Și-a lăsat mama să moară și a locuit timp de trei ani cu scheletul în casă! Unde au găsit-o polițiștii

Știi ce am pățit? Băi, tătaie, uite, eu sunt la spital”, mi-a zis cel care s-a dat drept nepotul meu. Normal că l-am întrebat ce a pățit. Mi-a spus că are picioarele anchilozate, că a căzut pe scări.

Apoi a zis altcineva, care s-a dat drept doctor, că trebuie să-l opereze, că îi trebuie 200 de milioane de lei pentru asta. I-am zis că nu am banii ăștia, dar că scot de la bancă și plătesc, numai să-l opereze”, își aminește din discuția telefonică Vasile Tighici, potrivit libertatea.ro.

Ulterior, după ce i s-a dat de înțeles că ar putea rămâne nepotul său infirm toată viața, femeii i s-a făcut rău.

„A luat nevasta telefonul și a mai vorbit și ea. Suferea cu inima, așa că a ieșit afară, a stat pe bancă, unde a și făcut infarctul”, spune Vasile Tighici.

Bărbatul și-a alertat vecinii, care au sunat la 112. Deși a venit imediat un echipaj al Ambulanței la Deleni, nu s-a mai putut face nimic pentru femeie.

Ce spune nepotul femeii despre întâmplare

Nepotul femeii este în stare de șoc după ce a aflat ce s-a întâmplat și speră să fie găsită persoana respectivă.

„Când am intrat pe poartă, tataia m-a luat la întrebări dacă nu sunt în spital. Am crezut că spune asta de la șoc. Mi-a povestit ce s-a întâmplat. Cel care a sunat îmi știa numele, chiar a nimerit și numărul de telefon exact, știa cum e treaba.

De aceea, cred că este cineva din sat. Este prea mare coincidența să sune la două persoane dintr-un mic sat. Cel care a băgat-o pe mamaia în pământ nu trebuie să rămână în libertate”, spune Robert, nepotul bătrânei moarte, potrivit aceleiași surse.

Foto: libertatea.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate