Andreea Marin, mesaj la vestea morții Cristinei Țopescu! ”Cerul e deasupra noastra...” Cele două vedete au iubit același bărbat, pe Stefan Bănică

Cristina Țopescu si Andreea Marin au iubit același bărbat, pe Ștefan Bănică, chiar dacă la ani distanță.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Doar ca în cazul Cristinei Țopescu, relatia cu Ștefan Bănică nu s-a concretizat într-o casatorie, asa cum a fost in cazul Andreei Marin. Rivale cumva în dragoste, Andreea Marin și Cristina Țopescu s-au intersectat de-a lungul timpului, pe culoarele televiziunilor sau la diverse evenimente. Nu au fost probabil prietene, așa că acum, la aflarea veștii morțiii Cristinei Țopescu, Andreea Marin a postat pe pagina sa de socializare un mesaj care o leagă mai mult de tatăl ei, Cristian Țopescu.

fara descriere

Andrrea Marin, aflată departe de țară, a postat o poză cu Cristina și Cristian Țopescu, alături de mesajul: ”Sunt departe, m-am rupt de cotidian, aflu știri de acasă mai greu, dar cerul e deasupra noastră oriunde am fi... Doi oameni extraordinari, îngeri acum, sunt din nou împreună...Dumnezeu să-i odihnească”.

Citeste si: Cum arăta Cristina Țopescu când medicii au ajuns la casa ei din Tunari: „Nici nu am recunoscut-o”

Citeste si: Vecina care a găsit-o pe Cristina Țopescu moartă: "Eu am alertat 112. La ușa ta ți-am pus lumânarea. A trebuit să trec printr-o haită de reporteri..."

Citeste si: Câinii Cristinei Țopescu au supraviețuit singuri, în curtea casei. Ce s-a întâmplat cu ei cât juranlista a zăcut fără suflare

 

fara descriere

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă! Trupul ei era aproape mumificat

Cristina Țopescu avea 59 de ani și a fost găsită duminică seara, moartă în casă. Conform informațiilor oamenilor legii, fosta jurnalistă și realizatoare tv, murise în urmă cu circa trei săptămâni. Trupul ei a fost găsit pe pat, aproape mumificat.  Polițiștii spun că nu au găsit urme de violență pe corp, însă cauzele decesului se vor afla abia după ce mediciștii legiștii vor prezenta raportul necropsiei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate