Câinii Cristinei Țopescu au supraviețuit singuri, în curtea casei. Ce s-a întâmplat cu ei cât juranlista a zăcut fără suflare

Câinii Cristinei Țopesscu ar fi supraviețuit lângă cadavrul fostei realizatoare tv, deșiau stat vreme de mai multe săptămni singuri.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Cristina Țopescu era o mare iubitoare de animale și avea în curtea sa din Afumați mai mulți câini de care avea o foarte mare grijă.

Citeste si: Autopsia Cristinei Țopescu. Primele ipoteze ale cauzei morții

Citeste si: Rareș Bogdan a început să plângă în direct la TV! Vestea morții Cristinei Țopescu l-a dărâmat

Citeste si: Ministrul Sănătății, mesaj dureros după moartea Cristinei Țopescu: „Până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârșit”

Câinii Cristinei Țopescu au supraviețuit singuri, în curtea casei. Ce s-a întâmplat cu ei cât juranlista a zăcut fără suflare

Din primele informații furnizate de mass media, s-a înțeles că animalele ar fi murit de foame, însă informațiile au fost contrazise când s-a ajuns la fața locului.

Marius Chircă, fondator al Asociației pentru protecția animalelor Kola Kariola, prieten cu Cristina, s-a dus de urgență la Otopeni, la aflarea veștii și a precizat că animalele erau în viață. Marius Chircă a mai precizat că un singur care se afla sub tratament, era mai slăbit și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Au avut cu siguranță apă la dispoziție și s-au descurcat, au reușit să spargă un sac mare de boabe din care s-au hrănit”, a explicat Marius Chircă, potrivit Libertatea.

Vecinii au luat în grijă trei câini, iar ceilalți au ajuns la asociația ARCA, în grija lui Kuki Bărbuceanu, cunoscut publicului în special pentru îndelunga sa activitate la Vier Pfoten România. 

Cristina Țopescu a murit, au anunțat surse apropiate familiei, duminică seară. Fiica celebrului comentator sportiv, Cristian Topescu, avea 59 de ani. Cristina Topescu a fost găsita se pare de un vecin, care a si anuntat la 112. Era moarta in pat, sustin surse din Antena 3.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate