ULTIM MOMENT! Ce obiect bombă a fost găsit în casa lui Răzvan Ciobanu! Avem imagini exclusive

În locuința lui Răzvan Ciobanu erau tot felul de lucruri bizare

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie, în urma unui grav accident rutier. În vârstă de 43 de ani, designerul a încheiat socotelile cu viața, însă, așa cum era de așteptat, a lăsat în urma lui multe semne de întrebare, în special legate de felul în care a ales să trăiască, fără să se gândească la consecințe sau la gura lumii.

”Mai mereu era abulic! Se îndepărtase de prieteni și era plin de datorii. Poate tocmai de aceea, își găsea liniștea doar dacă apela la un stimulent chimic. Asta era situația și toți știau adevărul”,au declarat, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, persoane din anturajul controversatului creator de modă!

Citeste si: Mihai Bendeac suferă de depresie. Vedeta a vorbit deschis: "Mi-am dat seama că..."

Citeste si: Hamude face dezvăluri uluitoare! Îl dă în vileag pe Ricardo! ”El a postat imaginile cu Raluca dezbrăcată!”

Citeste si: AM AFLAT unde trebuie căutată fetița de 6 ani dispărută în Maramureș! ”Detectivul de paranormal”, Ioan Burculeț spune tot: ”E un loc blestemat”

fara descriere

Răzvan Ciobanu avea un obiect ciudat în casă! ”Ce făcea cu așa ceva, nu știm”

Ei bine, niciodată, dar niciodată, în timpul vieții, el nu a fost văzând luând ceva anume  sau inhalând din vreun recipient folosit, de regulă, de către persoanele dependente.

Tocmai de aceea, a fost surprinzător, poate, pentru mulți, ce au găsit cei care s-au perindat prin locuința vedetei la scurt timp după deces. Ei bine, surse apropiate susțin că Răzvan Ciobanu avea un obiect ciudat în casă, în forma unei eprubete. ”Ce făcea cu așa ceva, nu știm. A dus cu el secretele în mormânt”, au povestit oameni din anturajul creatorului de modă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate