Andreea Marin și Mihaelei Rădulescu s-au șicanat ani la rând! Stai să vezi ce a putut spune "Zâna Surprizelor" despre rivala sa, de această dată: "Mă lasă rece"

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost mereu rivale și s-au criticat cu fiecare ocazie. De unde a pornit acest război?

Autor: Ioana Stan

In articol:

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost mereu comparate, pentru că amândouă au avut un punct comun: au fost căsătorite cu același bărbat.

Cu fiecare ocazie, s-au criticat și și-au transmis mici înțepături, atunci când au fost întrebate public.

Andreea Marin, adevărul despre războiul cu Mihaela Rădulescu

Andreea Marin, invitată la "40 de întrebări cu Denise Rifai"
Andreea Marin, răspuns sincer despre războiul cu Mihaela Rădulescu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea Marin a fost prezentă în emisiunea lui Denis Rifai, de la Kanal D, și a răspuns la întrebarea "De la ce a început războiul cu Mihaela Rădulescu?". Ea a ținut să precizeze că nu există nicio legătură cu faptul că amândouă au fost căsătorite cu același bărbat.

Citeste si: Andreea Marin, iubit. Cine este și cu ce se ocupă Adrian Brâncoveanu, actualul partener de viață al prezentatoarei TV

"În primul rând, cât de deplasat să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om. Trebuie să fii puțin bolnav fie să o gândești, dar să o și faci.

În orice caz nu de la mine. Eu sunt un om care privește în curtea sa, își vede cu extrem de multă pasiune de munca sa. Probabil că am deranjat prin succes. Am deranjat când am devenit prea vizibilă, deși la început eram un copil care nu părea să ofere perspective, creșterea a fost fulminantă și a deranjat. Și de aici au pornit tot felul de șicane, dar nu de la mine.

Eu sunt un om educat, cu bun simț, și sunt un om care știe să-și vadă de drumul său, însă la un moment dat agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi. Evident de la ea. Când sunt două persoane implicate, mai rămâne una. Fiecare s-a definit, realitatea de azi arată unde e fiecare.", a spus Andreea Marin.

Citeste si: Câți copii are, de fapt, Andreea Marin. Puțini știu că Violeta nu este singura fiică a vedetei

Citeste si: “Ținem legătura foarte des,” Fiica Andreei Antonescu, motivul pentru care a rămas cu tatăl ei, Traian Spak, după separarea părinților- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Mihaela Rădulescu, în înregistrările cu fostul soț, o numește "Vită" pe Andreea Marin

Andreea Marin, răspuns sincer despre războiul cu Mihaela Rădulescu
Andreea Marin răspunde acuzațiilor din presă[Sursa foto: Captură KANAL D]

În presă au apărut stenogramele din dosarul fostului soț al Mihaelei Rădulescu, Elan Schwartzenberg, în care cei doi vorbesc despre Andreea Marin. La acea vreme cele două moderau emisiuni la Realitatea TV, televiziune condusă de fostul soț al Mihaelei Rădulescu. În înregistrările depuse la dosar reiese rivalitatea dintre cele două vedete.

Citeste si: Andreea Marin, soți. Vezi de câte ori a fost căsătorită ”Zâna surprizelor”

"SCHWARTZENBERG MIHAELA: … că eu am puţine motive să mă enervez… şi cu emisiunea de la Realitatea. Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de MARIN. Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere…", se arată în stenogramele apărute în presă.

Pusă față în față cu această declarație, Andreea Marin a oferit un răspuns în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", cu bândețea cu care ne-a obișnuit.

"Pentru mine este de neînțeles. Poate nu mi este în prezent. Pe de altă parte, limbajul acela este un limbaj pe care eu nu l-aș putea folosi nici într-o convorbire privată, referindu-mă la altcineva și rival dacă mi-ar fi în meserie, să spunem. Apoi fiecare cum și-a făcut meseria arată că avem drumuri diferite. Acum lucrurile sunt mult mai clare, după ani.", a răspuns Andreea Marin.

Citeste si: Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., s-a transformat într-o adolescentă superbă: ”Fericirea mea are chipul ei”

Andreea Marin, acuzată de Mihaela Rădulescu că a adoptat copii pentru imagine

Andreea Marin răspunde acuzațiilor din presă
Andreea Marin îi răspunde Mihaelei Rădulescu, după ce a spus că a adoptat copii pentru imagine[Sursa foto: Captură KANAL D]

Au existat voci care au criticat inițiativa Andreei Marin de a adopta doi copii la distanță. Cel mai dur atac a venit din partea Mihaelei Rădulescu.

"Adopția la distanță este doar un truc de imagine. Oricine poate trimite 10 dolari pe lună pentru a susține o familie din Africa.", a spus Mihaela Rădulescu potrivit presei.

Citeste si: Andreea Marin, declarații șocante despre Mihaela Rădulescu! ”E obsedată de mine! E și perseverentă, de ani de zile încearcă să mă tragă în jos”!

Andreea Marin i-a oferit o replică, însă presărată de un atac voalat.

"Răspunsul este simplu, nu. Și am încheiat subiectul. Vorbim deja prea mult despre ceva ce pe mine mă lasă rece. Am făcut întotdeauna ce am simțit, am făcut bine ceea ce am făcut, viețile unor oameni s-au schimbat în bine și pentru că eu am pus umărul. Restul...vorbele de pe margine sunt atât de irelevante de nici nu merită menționate.", a spus Andreea Marin în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai."

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Care este relația dintre Radu Ștefan Bănică și Andreea Marin? Fiul lui Ștefan Bănică, dezvăluiri neașteptate: "Am rămas în relații bune"

Adevărul despre averea lui Ștefan Bănică Jr! Are peste 1 milion de euro în conturi dar a avut un an extrem de prost! Dezvăluiri exclusive

Andreea Marin își acuză un fost soț că a profitat de faptul că ea era celebră: „A făcut-o căţărându-se pe umerii mei”

3 zodii vor primi speranțe pentru o dorință mai veche. Până la sfârșitul anului devine realitate

Vestea dimineții despre PUNCTUL DE PENSIE! Nicolae Ciucă a făcut anunțul ÎN DIRECT: Afirm cu toată responsabilitatea

„El susține minciuna.” Gina Pistol, înfuriată de internauți. Ce acuzații i se aduc prezentatoarei TV

Noi informații desprea cartea de identitate electronică. Când va intra acest buletin în posesia românilor

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies