Andreea Pirui de la Puterea Dragostei face lumină în cazul imaginilor indecente cu Marius. Cine este, de fapt, bărbatul din video

Andreea Pirui a vorbit pe Instagram despre certurile dintre ea și Roxana, dar și despre imaginile indecente cu Marius.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Andreea Pirui a ținut să lămurească în primă fază scandalul cu Roxana, după ce ieri, ea a spus că vrea să plece din casa Dragostei din Turcia din cauza scandalurilor dese din emisiune. Pirui a explicat că Roxana nu a făcut decât să se victimizeze în acel vlog, mai ales că toți fanii emisiunii știu că Roxana și Turcu au fost subiectul celor mai multe dintre scandaluri. 

„A vrut să mă ia cumva la rost, la intimidare. Nu știam că sunt filmată de domnișoara `Oftică`. Am băut câteva pahare de vin, ceea ce mi se pare normal, fac ce vreau în timpul meu liber. Nu mă condiționează nimeni ce să fac. Am povestit în cameră cu fetele. Ele au venit să-mi ceară mie socoteală pentru ceea ce vorbisem la mine în cameră. Nu au niciun drept să vină în miez de noapte să-mi bată la ușă sau mia jult, să mă filmeze. Mi-a zis Roxana săne batem în emisiune și i-am zis Ok, haide aici, dacă ție nu ți-e frică. Mi se pare normal. Eu oricum în emisiune le spun că le bat și așa le spun și în afară. Nu au demonstrat absolut nimic că m-au flmat pe mine”, a spus Andreea Pirui pe Instagram.

Citeste si: De unde a pornit cu adevărat scandalul dintre Jador și Andy de la Puterea dragostei. ”Nu a suportat că m-am sărutat eu cu Simina pe holuri și în cabina de machiaj”

Andreea Pirui, primele declarații după acuzațiile Roxanei

Ieri Roxana a spus că vrea să plece din casa Puterea Dragostei pentru că nu mai sunt oamenii care au fost în emisiune și pentru că nu se mai respectă formatul, ajungându-se la foarte multe controverse. În plus, Andreea Pirui a confirmat cele spuse de Roxana ieri, cum că ar fi amenințat-o cu moartea. 

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Ramona de la Puterea dragostei? E ceva între ea și Andy

„Roxana a făcut vlog și a zis că nu mai vine în casă pentru că e prea multă violență, prea multă ceartă. Roxana, draga, ai terorizat un sezon întreg, le-ai amenințat pe toate fetele, tu ești cea mai mare mahalagioaică, bătăușă care amenință. Tu cu Turcu ați făcut praf emisiunea. Țin să-ți aduc aminte că au fost foarte multe bătăi care nu s-au putut difuza la televizor, în caz că ai uitat. S-a băgat și Marius, de i-ați rupt degețelul pentru că a vrut să-ți dea cu masa în cap. A vrut să te rupă în bătaie. Și tu vii să spui că noi ne batem, că nu mai suporți emisiunea că e foarte mult scandal și foarte multă bătaie. Dar de unde atâta ipocrizie?”, a mai spus Andreea Pirui. 

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei face lumină în cazul imaginilor indecente cu Marius. Cine este, de fapt, bărbatul din video

În cadrul acesluiași live Andreea Pirui a fost întrebată despre imaginile indecente cu Marius. 

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei a dansat cu Andy, dar bomba abia acum vine. Ce a putut spune concurenta despre Turcu. Sigur, Roxana o să ia foc!

„Dragilor, eu îmi cunosc foarte bine iubitul. Nu este Marius. S-a aflat cine este. Este un băiat din Arad. Dacă vă uitați atent la video vedeți că spre final îl strigă cineva pe nume”, a spus Andreea Pirui în live-ul de pe Instagram. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Jador de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față și a recunoscut relația cu Georgiana: „Este și va fi femeia cu cea mai mare iubire din partea mea!”

Andreea Pirui, prima reacție după ce au apărut imaginile compromițătoare cu Marius. Nimeni nu se aștepta la un asemenea răspuns

Scandal monstru la Casa Regală: Harry i-a luat apărarea lui Meghan Markle. Ce i-a interzis Regina să facă

Cătălin de la Puterea dragostei, acuzat că a ucis trei oameni într-un accident: "Nu este el". Imagini de la locul faptei

Ella de la Puterea dragostei, atac la adresa colegilor de competiție! A făcut dezvăluiri halucinante despre Cătălin, Turcu și Andy

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies