Ce se întâmplă cu Ramona de la Puterea dragostei? E ceva între ea și Andy

Ramona de la Puterea dragostei, mesaje după scandalurile din casă! Ce se întâmplă între ea și Andy

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Ramona, cea mai nouă concurentă de la Puterea dragostei, pare a fi mai mereu în mijlocul scandalurilor din casă, deși spune că nu-și dorește acest lucru.

După ce a fost acuzată că a participat la bătaia dintre Andreea Pirui și Roxana (VEZI aici amănunte despre cel mai recent scandal de la Puterea Dragostei), Ramona este în mijlocul unei alte dispute. Se pare că Andy, abia reintrat la Puterea Dragostei pentru Andreea Oprică, o place mai mult pe Ramona.

fara descriere

Citeste si: Jador dă de pământ cu băieții din casa Puterea Dragostei, după înregistrările apărute în spațiul public: „Bărbații ăștia închiși la minte...”

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Andreea Oprică lăsată cu buza umflată de Andy? O place mai mult pe Ramona de la Puterea dragostei

Andreea Oprică a declarat sus și tare că Andy a venit pentru ea înapoi în Turcia, ea chiar a mărturisit că s-a văzut cu acesta în perioada în care se afla la hotel în carantină. Și a susținut sus și tare că se plac foarte tare, sentimentul fiind reciproc!

Citeste si: Jador, jigniri fără precedent la adresa lui Andi de la Puterea Dragostei: „Am înțeles că îi plac băieții”. Ce au de împărțit cei doi

Numai că, după intrarea în casă a lui Andy, Andreea Oprică a avut parte de o lovitură. Se pare că tânărul a fost atras mai mult de o altă concurentă pe care a găsit-o în casă. Este vorba despre Ramona, iar zvonurile sunt chiar că ei au început o relație, mai ales după apariția unor imagini cu Andy și Ramona în ipostaze apropiate.

fara descriere

Citeste si: Vezi cum arăta Andy Adetu de la „Puterea Dragostei” în urmă cu câțiva ani. Nu o să-ți vină să crezi! Imagini nemaivăzute

Ramona atacată de mai mulți concurenți de la Puterea Dragostei?

Se pare că mai ales după scandalul dintre Andreea Pirui și Roxana, lucrurile au luat o întorsătură urâtă pentru Ramona, care postează tot felul de mesaje în care dă de înțeles că este atacată.

”Am intrat în săptămâna mare. Lăsați gândurile urâte, lăsați răutatea, dați iertare celor ce v-au greșit căci așa a făcut și Domnul Nostru înzecit”, ”Nu am timp să fiu dușmanul nimănui. Viața și Dumnezeu au grijă de faptele fiecărui om”, sunt ultimele două mesaje postate pe Instagram de Ramona de la Puterea dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate