Andreea Raicu caine, Andreea Raicu animal comapnie, Andreea Raicu declaratii

Vedeta îi acordă toată atenția și se asigură că este bine în fiecare moment.

Vedete

Andreea Raicu nu poate să stea fără el nici măcar o zi. E în stare de orice pentru a-l face fericit: „Nu îmi imaginam niciodată că o să gătesc pentru el”.

Vedeta îi acordă toată atenția și se asigură că este bine în fiecare moment.

Andreea Raicu este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din țara noastră. După ce a renunțat la aparițiile pe micul ecran, fosta prezentatoare TV a devenit din ce în ce mai activă în mediul online, acolo unde a adunat o mulțime de urmăritori.

În general, Andreea este foarte discretă în ceea ce privește viața ei privată. Cei care o apreciază știu însă că una dintre ființele pe care vedeta le iubește cel mai mult este chiar câinele ei, Efi, care îi este alături de aproximativ 13 ani.

Andreea Raicu caine, Andreea Raicu animal comapnie, Andreea Raicu declaratii

Vedeta îi acordă toată atenția și se asigură că este bine în fiecare moment.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Refuză să vorbească cu mama ei" Alina Eriko a rupt orice legătură cu familia, după ce rudele au declarat că vor să o interneze la dezintoxicare. Apropiații o caută pe străzile din Anglia

Andreea Raicu face orice pentru patrupedul ei

Vedeta îl adoră pur și simplu pe patrupedul alături de care împarte o mulțime de momente, atât plăcute cât și mai puțin plăcute.

De ceva timp, animăluțul a început să aibă anumite probleme de sănătate, în special din cauza vârstei înaintate.

Chiar dacă patrupedul s-a îmbolnăvit, fosta realizatoare TV nu s-a gândit nici măcar pentru o secundă să renunțe la el. Mai mult decât atât, vedeta a început să îl îngrijească și mai tare. Aceasta iese cu el la plimbare ori de câte ori are ocazia, chiar dacă cățelul nu mai poate merge chiar atât de mult, Andreea este răbdătoare și se asigură că acesta face mișcarea de care are mare nevoie.

Dragostea pe care i-o poartă lui Efi este atât de profundă încât vedeta spune că inclusiv medicii, care cu trei ani în urmă nu i-au mai dat mari șanse de supraviețuire patrupedului, spun că ceea ce se petrece cu animăluțul este o minune care are la baza iubirea.

„Știu că nu îl ajută la nimic să cedez psihic. Singurul lucru pe care pot să îl fac ca să îi fie bine este să îi dau foarte multă forță de la mine și să găsesc resurse din toate punctele de vedere în așa fel încât să îi fie bine.

Nu îmi imaginam niciodată că o să gătesc pentru el, că o să îi creez tot felul de spații în casă și o să experimentez tot felul de lucruri ca să văd ce i se potrivește pentru că îl iubesc foarte mult. Toți doctorii mi-au spus că el trăiește și datorită tratamentelor pe care le face, dar și prin dragostea pe care eu i-o dau. Se simte extrem de iubit și vrea să mai stea cu mine.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: VIDEO "Vă rog să coborâți sau scoateți rampa!". O tânără cu dizabilităţi, umilită de un şofer RAT Craiova. S-a deschis o anchetă- radioimpuls.ro

Știu că nu îl ajută la nimic să cedez psihic. Singurul lucru pe care pot să îl fac ca să îi fie bine este să îi dau foarte multă forță de la mine și să găsesc resurse din toate punctele de vedere în așa fel încât să îi fie bine.

Nu îmi imaginam niciodată că o să gătesc pentru el, că o să îi creez tot felul de spații în casă și o să experimentez tot felul de lucruri ca să văd ce i se potrivește pentru că îl iubesc foarte mult. Toți doctorii mi-au spus că el trăiește și datorită tratamentelor pe care le face, dar și prin dragostea pe care eu i-o dau. Se simte extrem de iubit și vrea să mai stea cu mine.”, a povestit Andreea Raicu, pentru Ego.ro.

Andreea Raicu caine, Andreea Raicu animal comapnie, Andreea Raicu declaratii

Andreea Raicu

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Simona Halep, părăsită de bărbatul în care avea cea mai mare încredere! Francezul a lăsat-o pentru o rusoaică!