Andreea Tonciu are nevoie urgentă de un expert în editare foto! Bruneta a ”rasolit-o” grav la o poză

Andreea Tonciu este, cu siguranță, una dintre cele mai sexy mămici ale showbiz-ului românesc. Dar, ca orice femeie, Andreea Tonciu își dorește să arate perfect în fotografiile pe care le postează pe conturile ei de socialziare.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

âIar de curând, Andreea Tonciu a decis să își încânte fanii cu o fotografie în care, deși îmbrăcată din cap până în picioare, și-a pus în evidență formele care, de-a lungul timpului, au înnebunit lumea mondenă.

Citeste si: Andreea Tonciu a dat cărțile pe față, după ce s-a spus că divorțează de Daniel Niculescu : „Ne certăm zilnic”

Citeste si: Andreea Tonciu se întoarce pe TV. Ce a pregătit bruneta

Citeste si: Andreea Tonciu, primele declarații despre problemele de sănătate: „Durerile astea nu le-am avut în viața mea”

Pasionată la maximum de tot ce ține de modă – doar a fost unul dintre cele mai curtate fotomodele de la noi din țară înainte să devină mamă – Andreea Tonciu a dorit să dea un exemplu de cum ar trebui, în această perioadă, să se îmbrace doamenele și domnișoarele. Doar că, în fotografia făcută la ”perete”, Andreea Tonciu a devenit nemulțumită de talia pe care a surprins-o camera foto. Așa că, fără să stea pe gânduri, a utilizat la maximum programele de editare din telefon, pentru ca talia pe care le-o arăta fanilor să fie una perfectă.

fara descriere

Și, a tras ea în stânga, în dreapta de talie până când a fost mulțumită. Doar că, probabil, nu este o adevărată expertă în editarea foto – motiv pentru care ar avea și nevoie de un specialist în Photoshop – și a scăpat din vedere că modificările aduse pozei se reflecă... la mână. Iar rezultatul a fost unul catastrofal, mâna frumoasei Andreea Tonciu fiind lungită și subțiată, să spunem, neinspirat, ajungând să o facă să semene cu cea a unor personaje de... desene animate.

 

Andreea Tonciu și-a schimbat radical viața după ce a devenit mămică

O obișnuită a presei tabloide, Andreea Tonciu pare să se fi liniștit după ce a devenit mama, ea dedicându-și mai tot timpul familiei pe care o formează alături de Daniel Niculescu și micuța Rebecca. De altfel, chiar și când s-a zvonit că era la un pas de divorț de Daniel, Andreea Tonciu a fost fermă și a explicat curioșilor că nu se pune problema unei despărțiri pentru că viață ei este dedicată binelui fetiței sale de doi ani.

fara descriere

“Eu am făcut-o pe Rebecca că să aibă un tată și că să putem să o creștem împreună… Cea mai frumoasă surpriză pe care mi-a făcut-o soțul meu este că mi-a dăruit-o pe Rebecca. Pe mine, Rebecca m-a schimbat foarte mult. (…) Am apărut cam rar pentru că a trebuit să stau mai mult cu Rebecca”, spunea Andreea Tonciu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate