Andreea Tonciu e ”minciună” pe lângă sora ei! La 20 de ani, Lorena e bombă cu fitil aprins

Toată România o știe pe Andreea Tonciu însă puțini sunt cei care o cunosc pe sora mai mică a vedetei de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

fara descriere

Lorena Tonciu e bombă sexy la cei doar 20 de anișori încă neîmpliniți. Blonda este studentă la facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității București și la vârsta ei este deja o clientă fidelă a cabinetelor de chirurgie platică.

fara descriere

Asta pentru că Lorena nu a arătat mereu așa. Tânăra și-a mărit bustul, și-a umflat buzele și și-a tăiat nasul, la același medic turc la care a apelat și sora ei mai mare. Eforul a meritat însă pe deplin: blondina face acum ravagii în cercurile mondene ale Capitalei. Pentru moment, Andreea i-a furat toată gloria, însă Lorena vine tare din urmă: tranfosmarea ei spectaculoasă din ultimii ani a dat naștere unor articole prin presa de specialitate.  

Citeste si: Momentul adevărului la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Cătălin Botezatu a intrat în posesia dovezii și lămurește situația cu Bianca Rus!

Citeste si: Maria Ilioiu a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Bianca Rus și Theo Rose, salvate de voturile telespectatorilor

Citeste si: Cum arăta și cum se îmbrăca Andreea Tonciu înainte să apară la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

fara descriere

Andreea și Lorena se înțeleg foarte bine iar bruneta e cea care i-a recomandat surorii ei să apeleze la operații. ”Având în vedere că și eu am avut problema aceasta cu rinoplastia, de ce să nu încerce și ea? Din punctul meu de vedere, i-aș face nasul, buzele și sânii. Vă dați seama că așa slăbuță cum este ea, dar cu nasul mai mic, sânii și buzele mai mari, ar fi o păpușică. Are și pretenții, chiar și pe Facebook-ul meu îmi scriu băieții și mă întreabă de ea”, spunea Andreea Tonciu cu câțiva ani în urmă.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate