Maria Ilioiu a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Bianca Rus și Theo Rose, salvate de voturile telespectatorilor

Maria Ilioiu, prima eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, în gala de sâmbătă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Maria Ilioiu a părăsit sâmbătă seara competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”. A fost prima gală eliminatorie de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, iar concurentele s-au luptat pentru locul lor în competiția de fashion.

Maria Ilioiu și Bianca Rus au fost cele două concurente nominalizate pentru eliminare în urma notelor primite de jurați în gală, dar și a numărului de steluțe strânse până acum în concurs. 

Citeste si: Maria Ilioiu si-a scos tot acidul din buze! Cum arata concurenta Bravo, ai stil Celebrities

După numirea acestora, concurentele au aflat, spre surpinderea lor, că trebuie să desemneze și ele o fată care ar putea să fie eliminată. Theo Rose a fost votată de colegele ei și s-a alăturat Mariei Ilioiu și Biancăi Rus. 

fara descriere

Regula concursului este ca primele două concurente cu cele mai multe voturi de la telespectatori să fie protejate. Iar, în momentul în care Ilinca Vandici a arătat clasamentul, Theo Rose a răsuflat ușurată. Cântăreața a fost pe locul doi în preferințele telespectatorilor, cu 19,8% din voturi, după Andreea Tonciu, cu 32,6%.

Citeste si: Andreea Tonciu, în lacrimi la „Bravo, ai Stil! Celebrities”, după ce fetița ei a văzut-o la tv: „Mami, de ce fata aia rea te face ciocănitoare?”

Citeste si: Maria Ilioiu, sărut pasional cu iubitul pe care l-a ținut secret până acum! Sunt împreună de 4 ani, chiar și când ea era ispită

fara descriere

După aceea, în fața Ilincăi Vandici au rămas Maria Ilioiu și Bianca Rus, iar roșcata a plecat din emisiune pentru că a avut mai puține voturi decât Bianca Rus, deși diferența dintre ele a fost mică. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate