Andreea Tonciu, replica dura pentru Sanziana Buruiana: "Cand spui 'Andreea Tonciu', spui o personalitate"

Andreea Tonciu a tinut saptamanile trecute primele pagini ale presei dupa ce s-a zvonit ca ea va divorta de Daniel Niculescu.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Andreea Tonciu a venit la WOWBiz dupa ce s-a scris ca s-a certat cu sotul ei, Daniel Niculescu si ca urmeaza sa divorteze si a clariicat situatia. Fosta asistenta TV a declarat ca sotul ei stia de plecarea ei la mare si ca nu s-au certat niciodata pe acest subiect. In aceeasi seara a intrat si Daniel in direct si a declarat ca el si sotia sa sunt fericiti impreuna si ca toate zvonurile sunt false. 
 
 
Toate discutiile au dus si la Sanziana Buruiana, despre care se stie ca a fost prietena buna cu Andreea si care a dat o declaratie legata de presupusul divort. Intrebata despre fosta ei confidenta, Andreea a dat un raspuns transat. "Nu vreau să mai discut despre acest subiect. Las-o pe Sânziana să discute, văd că  îi place foarte mult să discute despre Andreea Tonciu, pentru că Andreea Tonciu este cineva. Când spui 'Andreea Tonciu', spui o personalitate!", a declarat ea pentru Spynews.ro
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate