Andreea Zaragiu, ieșire nervoasă după ce a fost propusă la duel: „Mi se pare nedrept...”

Andreea Zaragiu, ieșire nervoasă după ce a fost propusă la duel cu Andreea Arsine. Ce s-a întâmplat cu cele două concurente.

Autor: M.V.


Faimoșii au pierdut în această seară lupta pentru protecție, iar Andreea Arsine și Andreea Zaragiu sunt concurentele care au fost propuse pentru a se lupta pentru un loc de semifinală și de finală.

Andreea Arsine a fost concurenta care a avut punctajul cel mai mic, iar Andreea Zaragiu a fost propusă de către Ion Surdu, concurentul cu cel mai mare punctaj din această săptămână.

Citeste si: Exatlon 21 aprilie. Emoții înainte de jocul de protecție: „Am avut o perioadă proastă”

Citeste si: Vedetele Exatlon au devenit modele pentru Adina Buzatu! Iulian Pîtea și Ciprian Silași apar în noul catalog de prezentare al apreciatei stiliste

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Ionuț ”Jaguarul”, mesaj de ziua ei! Nella: ”Sper ca tot ceea ce îmi doriți mie să vi se întâmple și vouă!”

Vestea nu a fost prea bine primită de către Andreea Zaragiu.

Nominalizarea Andreei Zaragiu a creat ample discuții în casa Faimoșilor.

Din punctul meu de vedere este că pe următorul loc ar veni Andreea Zaragiu, cu diferența aia foarte mică de puncte. Și după aia sunteți voi doua, Kiki și Cătălina. Dacă voi sunteți de acord bine, dacă nu, iarăși bine”, a spus Ion Surdu, cel care are și cele mai bune procentaje din echipa.

Din punctul meu de vedere, dacă s-a mers de la bun inceput și așa s-a stabilit, că se merge pe parte sportivă, sunt de părere că așa ar trebui să facem până în ultima clipă. Mai ales că momentul de față este foarte important. Dacă suntem fair play, trebuie să fim fair play până la capăt. Părerea mea. Dacă sunteți de acord bine, dacă nu, atunci mă supun și asta este. Mă simt ca și cum mi s-a pus pistolul la tâmplă că am avut o perioadă proastă. Mi se pare nedrept din partea echipei ”, a spus Andreea Zaragiu dezamăgită de vestea că a fost propusă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mihaela Popescu a spus adevărul despre relația pe care o are cu Cosmin de la Exatlon! ”Suntem împreună! Ne-am apropiat cu adevărat la întoarcerea mea în țară!” Declarații...

Nicoleta Luncă, declarații inedite la Exatlon: „Am ajuns să mă îndrăgostesc...”

Primele declarații ale Războinicilor, după ce Iuliana Aradi a plecat de la Exatlon: „Noi am fi meritat cel mai mult...”

Reușite pe bandă rulantă pentru Berbeci, Lei și încă 3 zodii. Trag banii la voi pe final de an

Ungurii au trimis o undă de șoc în toată Europa! Budapesta a fost de neclintit: Ambiţia noastră este...

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Daniela Crudu, batjocorită de un artist. „O vreau la hotel. Păcat că e gravidă”

Eroul Portugaliei, Goncalo Ramos, după tripla contra Elveției. Ce spune despre Cristiano Ronaldo: ”A vorbit cu mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies