Fosta soție a lui Ionuț ”Jaguarul”, mesaj de ziua ei! Nella: ”Sper ca tot ceea ce îmi doriți mie să vi se întâmple și vouă!”

Nella Angheluță este fosta soție a lui Ionut Sugacevschi, finalistul de la Exatlon 1.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Stabilită în Belgia, Nella Angheluță, fosta soție a lui Ionuț Sugacevschi (”Jaguarul” de la Exatlon), are un tonus foarte bun în ultimul timp, fiind extrem de activă în interaciunea cu fanii și cu prietenii virtuali.

Citeste si: Fosta soţie a lui Ionuţ "Jaguarul" s-a dus la o petrecere alături de un bărbat misterios! Vezi cum s-a pozat Nella alături de acesta! FOTO

Citeste si: Fosta soţie a lui Ionuţ "Jaguarul" îşi caută serviciu: „Băi oameni buni, a mai rămas ceva și pentru noi, astea semi-drăguțe, un job cât de cât decent?”

Recent, cu ocazia aniversării zilei de naștere, Nella a posta un mesaj de mulțumire către cei care i-au urat cele bune. ”Vă mulțumesc tuturor că v-ați gândit la mine, vă mulțumesc pentru gândurile bune și sper ca tot ceea ce îmi doriți mie să vi se întâmple și vouă. Să fiți sănătoși, iubiți, să aveți tot ceea ce vă doriți!”, a scris încântată Nella. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate