Andrei de la Puterea Dragostei s-a îndrăgostit! Iubita lui este și ea vedetă tv

Andrei Poptelecan nu și-a găsit jumătatea la Puterea Dragostei, ci după ce a ieșit din show. Cum arată iubita fostului concurent

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Andrei Poptelecan a fost concurent în sezonul 2 Puterea Dragostei. Deși a fost plăcut de câteva fete, Andrei nu a reușit să facă un cuplu cu niciuna dintre ele, așa că tânărul de 28 de ani a fost eliminat în urmă cu câteva săptămâni, în urma voturilor fetelor din casa de la Puterea Dragostei.

"A fost o experiență frumoasă! Am întâlnit oameni noi cu care am rămas prieteni și cred că vom rămâne în continuare! Am învățat multe lucruri și cu siguranță, dacă o să văd de la televizor o fată care o să îmi placă foarte mult, cu siguranță m-aș întoarce!", a spus Andrei înainte să părăsească Puterea Dragostei.

Citeste si: Adrian, fostul concurent de la Puterea dragostei, și Ricardo, atac la Zănoagă? "Toți autiștii au acces la ..."

Citeste si: Rafaela, fostă concurentă Puterea Dragostei: ”Îmi doresc ceva ce n-am avut până acum: un negru”

Citeste si: Povestea tatuajelor lui Robert de la Puterea Dragostei! Primul tatuaj a fost un înger

 

Andrei de la Puterea Dragostei și-a găsit iubită așa cum îți dorea: brunetă și înaltă

Iată însă că Andrei de la Puterea Dragostei și-a găsit iubită acasă. El a și prezentat-o fanilor săi, zilele trecute, pe frumoasa brunetă. O cheamă Claudia, este make-up artist și este brunetă și înaltă, așa cum spunea Andrei în show că-și dorește să arate iubita lui. Cum au văzut-o însă fanii au recunoscut-o pe tânăra, care a participat și ea în urmă cu ceva timp la un show tv.

Vezi pe kfetele.ro cum arată iubita lui Andrei de la Puterea Dragostei

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate