Rafaela, fostă concurentă Puterea Dragostei: ”Îmi doresc ceva ce n-am avut până acum: un negru”

Rafaela, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, își dorește un iubit!

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

  Rafaela, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a oferit un interviu în care a mărturisit că își dorește un iubit. Mai mult decât atât, în spirit de glumă, Rafaela a spus că își dorește...un negru! Aceasta a fost prezentă la o petrecere cu tematica anilor 2000.

  ”Sunt o fată singură și îmi caut jumătatea. Îmi doresc ceva ce n-am avut până acum. Îmi doresc ceva serios și până acum n-am fost niciodată cu un negru. În primul rând, trebuie să fie chimie și să ne înțelegem. Știi cum e, dragostea trece prin stomac și nu putem așa, cu una, cu două. Contează să fie un om serios”, a mărturisit Rafaela pentru Cancan.

  Citeste si: Livian de la ”Puterea Dragostei” o face praf pe Simina! Declarațiile ”Lupului” aruncă în aer povestea de dragoste a graviduței cu Alex Zănoagă

  Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

  Citeste si: Povestea tatuajelor lui Robert de la Puterea Dragostei! Primul tatuaj a fost un înger

  Citeste si: Plușica vrea înapoi la Puterea Dragostei! Raluca Marina: ”Mi-a plăcut...” EXCLUSIV

  Rafaela de la ”Puterea Dragostei”, călcată în picioare, în club! 

  Mai exact, seara de sâmbătă a fost pentru Rafaela de la ”Puterea Dragostei” una pe care nu o să o uite niciodată, cu atât mai mult cu cât a fost umilită în public.

  Totul a început, povestește Rafaela de la ”Puterea Dragostei”, din cauza unor discuții pe care le-a avut, probabil în contradictoriu, cu o domnișoară cunoscută în lumea mondenă a Bucureștiului, una dintre obișnuitele vieții de noapte de prin cluburile de fițe. ”Totul s-a întâmplat în club, pe la ora 01.00, atunci când domnișoara cu bărbatul respectiv și-au făcut apariția. Eu am avut o discuție cu ea la mine la masă după care ea s-a retras la bar. M-am dus la baie, iar când m-am întors în club am zis să îl salut și pe individ. Doar că bărbatul respectiv nici nu m-a lăsat să termin fraza și m-a întrebat ce treabă am cu domnișoara aceea. Eu i-am zis să nu se bage între femei că nu e frumos ce face! Repet, eu am avut o discuție, nu m-am certat cu ea când a venit la mine la masă să îi salute pe cei de acolo. Eu i-am zis doar că este penibil să vorbească despre mine cu niște fete de 17-18 ani, iar dacă are ceva cu mine să îmi spună și putem să discutăm totul, dar ea a negat că ar avea vreo problemă cu mine”, povestește Rafaela de la ”Puterea Dragostei”.

  Citeste si: Promo Puterea Dragostei 30 octombrie. Scandalul dintre Ricardo și Manuela continuă. Ella recunoaște că are sentimente pentru Jador

  Doar că discuțiile avute de Rafa de la ”Puterea Dragostei” cu ”fata de oraș” cu care intrase într-o dispută nu s-au terminat atât de ușor pe cât și-ar fi dorit, iar scandalul abia a început, iar bruneta a pătimit îngrozitor pentru că a avut curajul să o înfrunte pe domnișoara cu pricina. ”După ce i-am zis lui să nu se bage între femei, a vrut să mă umilească în public! M-a tras de păr și m-a lovit peste față, de mai multe ori! Eu am început să țip că sun la politie, la 112, el mi-a dat drumul, am ieșit afară pe cea de a doua intrare a clubului și am sunat, stând pe scări. El a văzut că sun, a luat-o pe domnișoara aceea și au ieșit din club. Doar că, după ce au trecut amândoi pe lângă mine, văzând că eram cu cei de la 112 în telefon, el s-a întors și m-a lovit iarăși, nepăsându-i că eu eram pe telefon cu Poliția”, ne-a mai spus Rafa de la ”Puterea Dragostei”.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate