Andrei de la Survivor, lacrimi amare de Ziua mamei! S-a stins din viață acum câțiva ani, însă de 8 martie i-a transmis un mesaj cutremurător: "Aș da orice să-i mai pot spune iartă-mă"

Andrei de la Survivor este răpus de durere. De Ziua mamei, atunci când toți concurenții au primit mesaje de la familie, Războinicul a fost pus la grea încercare.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Andrei de la Survivor, lacrimi amare de Ziua mamei! Mama lui a murit acum câțiva ani:


In articol:

Andrei de la Survivor a primit cu durere vestea că de Ziua mamei primesc mesaje de la familie. Războinicul și-a pierdut mama în urmă cu câțiva ani, iar rănile sunt încă nevindecate.

Întrebat de către prezentatorul Dan Cruceru ce mesaj vrea să-i transmită, deși nu mai este printre noi, Andrei a izbucnit în lacrimi amare. Vezi în video momentul emoționant.

Andrei de la Survivor România a rămas fără mamă! ”A fost greu”

Dincolo de lucrurile bune care i se întâmplă în viața lui și în competiția din Republica Dominicană, războinicul ascunde însă și o mare durere în suflet. În premieră pentru WOWbiz.ro, Alex, vărul sportivului, a povestit că Andrei de la Survivor România a rămas fără mamă!

Citeste si: Relația dintre Karina si Andrei de la Survivor România, în pericol la întoarcerea în țară?! Ana Pal aruncă bomba! ”Lui îi plăcea de mine” EXCLUSIV

Citeste si: Andi de la Survivor, nominalizat de către colegi spre eliminare! Reacția războinicului: "Am simțit lucrul ăsta"

Citeste si: Elena de la Survivor România, dezvăluiri cutremurătoare despre trădările fostului soț! ”M-a înșelat cu prima lui iubită, iar pentru copilul nostru, nu prea este tată!”

”A pierdut-o în urmă cu câțiva ani, mai exact în august 2015, răpusă de o boală. Andrei, care a moștenit de la ea în special talentul muzical, a suferit mult atunci, la fel ca noi toți de altfel. Eu am crescut cu el și sora lui, am fost toți trei, ca o adevărată familie, și durerea pierderii unei persoane dragi ne-a afectat în egală măsură. A fost greu...nici acum nu am putut trece peste ce s-a întâmplat”, a declarat Alex la emisiunea online ”Ștafeta mixtă”.

Andrei de la Survivor, lacrimi amare de Ziua mamei! Mama lui a murit acum câțiva ani:

Războinicul Andrei Ciobanu a avut o evoluție spectaculoasă

Andrei Ciobanu este fără îndoială unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România, dacă nu chiar cel mai bun, cel puțin în aceste momente! Fire sportivă, deși la bază este profesor de muzică, tânărul, originar din Bacău, face furori pe trasee.

Totuși, dincolo de valoarea din show, Andrei a creat și o serie de controverse în competiție. Disputa lui la nivel verbal cu Ghiță de la Faimoși a fost una extrem de mediatizată, iar atitudinea sa zeflemistă a fost taxată de Ana Pal, care, într-un acces de furie, i-a dat un cap în plină figură, și, apoi, firește, a fost descalificată.

Andrei de la Survivor, lacrimi amare de Ziua mamei! Mama lui a murit acum câțiva ani:

Mai mult, Andrei de la Survivor pare că și-a găsit în concursul din Republica Dominicană, pe războinica lui Karina, cu care, inițial, a tatonat situația, pe urmă, i-a făcut curte, ca, într-un final, într-o clipă de romantism, să o ducă pe plajă, să îi că este îndrăgostit nebunește de ea și a sărutat-o!

”Nu aș fi crezut că am să simt astfel de lucruri, dar s-a întâmplat”, a spus bărbatul, cu o voce emoționată.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate