Andrei Ștefănescu, adevărul despre nunta lui Smiley cu Gina Pistol: „Am văzut-o făcând asta”

Care este relația dintre Smiley și Gina Pistol. Andrei Ștefănescu, declarații fără perdea despre cei doi.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Andrei Ștefănescu a vorbit despre relația lui Smiley cu Gina Pistol. După ce au lucrat împreună la emisiunea din Asia, prezentatorul TV a dezvăluit ce a văzut la Gina în timp ce se afla la mii de kilometri de iubitul său, Smiley.

Cei doi nu au vorbit prea mult despre relația care durează de aproape doi ani, însă Andrei Ștefănescu a scos la iveală adevăratele sentimente ale Ginei pentru Smiley:

Citeste si: Apartamentul lui Răzvan Ciobanu, devastat la puțin timp după moartea lui: „Cine a făcut aşa ceva clar caută ceva”

Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție sumbră pentru România: inundații, atentate teroriste, proteste, cutremure

Citeste si: Imagini-șoc cu Răzvan Ciobanu de la festivalul de la malul mării, cu câteva ore înainte de moarte! Era rupt de grupul lui

„Am stat mai mult împreună, noi, echipele care au prezentat, am stat mai mult împreună și ea este o fată care este îndrăgostită, se simte pe ea și este un moment foarte important în viața ei, simt că își dorește să facă un copil. În vremurile astea, înainte poate avea o sclipire în ochi, poate era mai tristă, dar acum îți dai seama că tinerii stau mai mult pe telefon, îi trimiți lui iubi poze.

Am văzut-o făcând asta, noi aveam acces la telefoane. Îți dai seama după cum privește telefonul, era mai mult cu partenerul, decât cu noi. Asta înseamnă foarte mult, pentru că sunt persoane care nefiind căsătorite, sunt atente cu persoanele alea.

Andrei Ștefănescu crede că nunta celor doi bate la ușă

Când îi scrii în permanență, asta înseamnă că din sufletul tău pleacă foarte multă dragoste. Am văzut-o vorbind despre copil, își dorește să facă copil, a venit și vremea ei. Acum am văzut-o vorbind despre nuntă, ceea ce înseamnă că e o femeie iubită, matură, care nu se mai aruncă imediat.

Eu cred că este ceva foarte serios între ei, cred că nunta bate la ușă. Undeva se vorbește despre acest lucru. Copilul nu poți să ți-l plănuiești, e mai greu cu el…nunta e așa…spunem ‘facem nunta”, a declarat Andrei Ștefănescu, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate