Andy a dezvăluit ce s-a întâmplat între el și Simina! "Asta știam doar noi!"- Ce au făcut cei doi concurenți de la Puterea Dragostei când nimeni nu i-a văzut: "Jador era acasă"

Dezvăluire-bombă la Teo Show! Andy a recunoscut că s-a sărutat cu Simina!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Andy a fost invitat azi la Teo Show și a recunoscut în exclusivitate că el și Simina s-au sărutat, chiar dacă toată lumea știa că ea formează un cuplu cu Jador.

Citeste si: Daniel și Plușica de la Puterea Dragostei formează, în sfârșit,un cuplu? Fotografia cu ei vorbește de la sine: „Tu ești marele meu premiu”

Citeste si: None o iubește pe Simina?! Avem ultimele informați în cea mai nouă idila din casa Puterea Dragostei EXCLUSIV

Citeste si: Declaraţia ŞOC a lui Jador! "Este adevărat! M-am despărţit de Simina" Artistul spune care sunt adevăratele motive ale rupturii! EXCLUSIV!

"Simina e ca o prietenă foarte bună. Dar s-au întâmplat mai multe între noi. Asta știm doar noi doi! Ne-am pupat direct! Jador era acasă, probabil era la o cântare. Nu știu dacă s-a pupat cu None, dar știu că s-a pupat cu Alexandru Zănoagă", a spus Andy la Teo Show.

fara descriere

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a mărturisit că ia în calcul reîntoarcerea în casă de dragul Siminei. "Dacă și Simina ar fi de acord, și eu aș fi de acord...", a declarat el.

fara descriere

Ce declarații a mai făcut Andy Adetu de la Puterea Dragostei la Teo Show:

Ești oarecum presat să faci cuplu în casă. La început așa era. Acum e o altă modă. Dacă nu ai cuplu, cred că ești favorit. Dar depinde ce faci, cum ești.

Nu îmi place să-mi aduc aminte ce s-a întâmplat între mine și Roxana. Simina dă pe goarnă despre toată lumea, despre ea nu prea zice nimic.

Mi-a atins orgoliul bărbătesc Roxana, atunci când s-a pupat cu grecul! Ce i-aș fi spus în momentul ăla nu se putea difuza pe post.

M-a atras fizicul Roxanei la început. Acum plângea, acum râdea, acum îmi spunea că mă iubește. Așa făcea și în scris, prin mesaje, nu doar în emisiune. Am vrut să văd dacă demonstrează. E nehotărâtă! Cred că a fost doar o răzbunare și atât. Îmi spunea dinainte să se sărute că va pleca în Grecia cu grecul, că se vor descalifica amândoi. Știam dinainte tot. Roxana era fericită de fiecare dată când îl vedea pe holuri.

Eu am ieșit din casă pentru că am probleme cu mama, în momentele astea critice trebuie să fiu alături de ea. O să mă reîntorc dacă vine cineva mai de Doamne-ajută în casa aia.

Fata ideală pentru mine vreau să fie serioasă, să știe ce vrea de la viață.

fara descriere

Pentru Roxana nu mai simt nimic! Nu mai e cale de întoarcere. Nu-mi mai place, mi-am dat seama repede și nu am stat să fiu mințit. Îi mulțumesc că m-a ajutat să îmi dau seama.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate