Andy a părăsit Puterea Dragostei! Cum a reacționat când i s-a dat ocazia să vorbească, pentru ultima dată în emisiune, cu Roxana

Andy a părăsit emisiunea Puterea Dragostei. Cum a reacționat el când a aflat vestea, dar și ce a făcut când Andreea Mantea i-a spus că poate vorbi cu Roxana.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Andy a părăsit emisiunea Puterea Dragostei după ce a avut o reacție extrem de violentă la adresa fostei lui iubite. El a lovit-o și a scuipat-o pe Roxana, motiv pentru care nu a fost primit ca și concurent în emisiunea din Istanbul.

„Nu ești concurent cu drepturi depline, deci nu îți pot spune că ești descalificat. Îmi pare rău, ai pierdut șansa de a deveni concurent. Din păcate, te vei întoarce în România. Noi nu încurajăm violența. Dacă vrei și dacă vrea și Roxana, îți poate arăta și Roxana vânătaia”, i-a spus Andreea Mantea lui Andy. 

„Nu vreau să văd, îmi asum”, a spus el. 

fara descriere

Frumoasa prezentatoare de la Kanal D i-a oferit fostului concurent ocazia de a-și lua la revedere de la fosta lui iubită, dar și de a vorbi cuea, pentru ultima oară în cadrul emisiunii, desper ce s-a întâmplat între ei și desper felul în care s-a purtat recent cu ea, 

„Nu am ce vorbi cu ea pentru că nu am avut ce vorbi cu ea nici cât am fost împreună”, a spus Andy.

Citeste si: Bomba anului in showbiz! None de la Puterea Dragostei s-a combinat cu Loredana Chivu. Imagini exclusive

Citeste si: Imaginile în care Andy o lovește pe Roxana! S-a văzut pe filmare cine spune adevărul, iar ea s-a dezbrăcat pentru a-și arăta vânătaia: „E proaspătă”

 Andy, prima reacție după ce a lovit-o pe Roxana

„Îmi cer scuze pentru gestul urât pe care l-am făcut. Nu se va mai întâmpla. Vreau să uite numele meu, să nu mai facă strategii pentru a mă scoate pe mine de aici. Nu o să se mai întâmple, îmi pare rau. Respect și atât”, a spus Andy, când Roxana a intrat în platou.

„A spus că am facut strategii să îl dau afară. Unde sunt dovezile? Și-a cerut scuze, am înțeles. El nu m-a atins cu piciorul. El m-a lovit cu piciorul. Eu așteptam să intru la interviu si el mi-a dat mare scuipat pe față. Eu am vrut să ripostez, că nu pot să stau când cineva mă scuipă pe față. M-am ridicat și m-am dus spre el și mi-a dat cu piciorul. Eu am vânătaie. Vreau să se vadă imaginile”, a spus Roxana

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate