Angelina Friedman, femeia cu un ADN supraomenesc. Gripa spaniolă și COVID nu se ating de ea

Angelina Friedman i-a uimit pe toți medicii, cei care au cunoscut-o afirmând că are un „ADN supraomenesc”.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Angelina Friedman, femeia cu un ADN supraomenesc


In articol:

Angelina Friedman a supraviețuit unor boli care au făcut ravagii în întreaga lume. Angelina Friedman locuiește într-un cămin de bătrâni din statul New York, relatează Agerpres.

Provenită dintr-o familie de imigranți italieni, Angelina Friedman s-a născut în 1918 când era în floare pandemia de gripă spaniolă. Mama ei a murit când a născut-o pe ea, iar ea și doi frați ai săi au locuit în Brooklyn, cu tatăl lor. Ea a supraviețuit gripei spaniole care făcea ravagii în acei ani. După ce s-a căsătorit, atât ea, cât și soțul ei au fost diagnosticați cu cancer. Ea, care a avut cancer pulmonar, a supraviețuit, el, nu.

NU RATA

Citeste si: Cum arată „trenul plăcerii” al lui Kim Jong-un, în care dictatorul petrece cu băutură scumpă și fete virgine

Citeste si: Cine este Ana Muntean, amanta lui Ciprian Marica. Are legături la vârf

Citeste si: Ciprian Marica, prins cu nevasta unui prieten într-o cameră de hotel. E fina lui Rareș Bogdan VIDEO

Citeste si: Ella a fost părăsită de iubit chiar de ziua ei de naștere: „Trebuia să ne căsătorim. Am luat antidepresive ca să-l uit...”

Citeste si: Presa românească, în doliu. A murit Romulus Cristea

 

Pe 21 martie, ea a fost dusă la spital pentru un control de rutină, dar acolo i s-a făcut testul COVID-19 și acesta a fost pozitiv. A stat o săptămână la spital, apoi a fost trimisă înapoi la azil. Pe 20 aprilie i s-a făcut un nou test și acesta a ieșit negativ.

Angelina Friedman are un ADN supraomenesc

Primul lucru pe care l-a cerut bătrâna după ce a ieșit din carantină a fost material pentru împletit. Potrivit familiei, Angelina a supraviețuit deoarece „are un ADN supraomenesc”. Joanne Merola, fiica ei, a spus că Angelina a supraviețuit și unor hemoragii interne, avorturi, dar și cancerului pulmonar. „Mergi înainte, mamă, ne vei supravieţui nouă, tuturor!”, a spus Joanne Merola.
Citeşte întreaga ştire: O bătrână în vârstă de 101 ani a supraviețuit gripei spaniole, cancerului și coronavirusului


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate