Angie Loupescou, românca care vede viitorul, previziuni pentru România în ceea ce privește pandemia: „Va dura încă 2-3 ani”

Angie Loupescou tăiește în Grecia, după ce a fost adoptată. Femeia este celebră pentru previziunile exacte care s-au împlinit.

Angie Loupescou
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Angie Loupescou este o tânără originară din Constanța care s-a stabilit în Grecia la vârsta de 12 ani, după ce părinții ei au murit într-un grav accident de mașină și

ea a fost adoptată de un cuplu de greci. A devenit cunoscută pe plan mondial după ce a văzut în viitor mai multe evenimente marcante. Femeia susține că înainte de prăbușirea turnurilor gemene din SUA ea a scris o carte în care a prevestit această catastrofă. De altfel, ea a prevăzut, printre altele, și apariția coronavirusului cu mult timp ca această criză sanitară să ne lovească. 

Angie Loupescou
Angie Loupescou[Sursa foto: Facebook]

Angie Loupescou: „ La școală știam subiectele care urmau să cadă la examen„

În jurul vârstei de 14 ani, după ce s-a mutat în Grecia, Angie a observat că are un har aparte, putea să vadă lucruri care urmau să se întâmple. A vrut să urmeze cursurile Facultății de Teologie, dar s-a răzgândit și a ales Psihologia și Filosofia. La facultate a învățat cum să-și înțeleagă și dezvolte abilitățile paranormale. 

La școală știam subiectele care urmau să cadă la examen, prevedeam lucruri care urmau să se întâmple familiei și cunoscuților, iar ele se adevereau întotdeauna. Așa mi-am dat seama că Dumnezeu mi-a făcut un cadou rar, cel al clarviziunii și al telepatiei”, a povestit Angie Loupescou, într-un interviu pentru Click!.

Câțiva ani mai târziu, pe la începutul anilor 2000, a început să câștige notorietate, după ce și-a lansat cartea „Viețile precedente ale personalităților celebre” și a prevăzut distrugerea turnurilor gemene din SUA.

La un an de la lansarea cărții, totul s-a adeverit. Dar nu sa oprit aici, femeia a văzut în viitor mai multe evenimente marcante cum ar fi cutremure, accidente, crize economice, apariția virusului SARS-CoV-2, dar și alegerea lui Joe Biden la șefia Statelor Unite ale Americii. 

„Apoi, am mai prevăzut multe din evenimentele importante petrecute de-a lungul timpului, de la cutremure, incidente, situații economice, inundații, până la apariția coronavirusului și alegerea în State a președintelui Biden.

Toate au apărut în interviuri televizate sau în articole de presă”, a mai spus Angie. 

Angie Loupescou, depre viitorul României în ceea ce privește pandemia de coronavirus 

Se pare că țara noastră va mai avea de tras cu pandemia de COVID-19. Potrivit clarvăzătoarei, țara noastră se va mai lupta circa trei ani cu această criză sanitară deosebit de gravă. Până în prezent 953 de mii de români s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2, dintre aceștia 23.538 de persoane au murit din cauza infecției, totul în doar un an și o lună de la primul caz confirmat pe teritoriul țării noastre. 

Citeste si: Magda Vasiliu, părăsită de iubit, la patru ani de când s-a mutat în Italia: “Este greu, dar ne descurcăm!”- bzi.ro

„E o situație dificilă, o combinație a crizei economice cu cea a coronavirusului, care va dura încă 2-3 ani”, a dezvăluit aceasta. 

Angie Loupescou
Angie Loupescou[Sursa foto: Facebook]

Angie Loupescou: „ Pot detecta intuitiv boli sau accidente înainte de a se produce”

Este solicitată de oameni de pe tot globul să îi ajute. Ca urmare a pandemiei de coronavirus, oferă ședințe online, prin intermediul rețelelor sociale sau prin telefon. Are mai multe metode de operare: telepatie, previziune, hipnoterapie sau bioenergie. Aceasta poate depista apariția afecțiunilor, energia negativă acumulată în urma stresului, persoanele dispărute, cauzele problemelor personale sau de carieră și karma. 

Citeste si: Previziunile clarvăzătoarei Baba Vanga pentru anul 2021

„Chiar și acum, în carantină, sunt solicitată de oameni din toată lumea pentru consultații prin telefon sau prin Skype. Împlinirea mea este că pot ajuta oamenii folosindu-mi harul. Pot detecta intuitiv boli sau accidente înainte de a se produce. Astfel, previn, avertizez. Oamenii mai apelează la mine pentru tehnici de relaxare și susținere (stres, atacuri de panică, fobii, obsesii, insomnie, bulimie, anorexie, fumat, reglarea metabolismului etc.), pentru interpretarea viselor, retrospective din viețile anterioare, creșterea încrederii de sine, alungarea energiei negative, strategii pentru o viață fericită, printre care și sfaturi despre tehnica Feng Shui. Nici o altă metodă nu s-a dovedit, până azi, să răspundă atât de perfect la nevoile fizice și spirituale ale organismului ca hipnoterapia și hipnoza intuitivă. Acest tip de hipnoză este ceea ce face ca Centrul Loupescou să fie unic în lume”, a declarat Angie. 

Cât de importantă este terapia prin hipnoză 

Angie Loupescou a fondat Societatea Științifică de Cercetare Psihică din Grecia și Centrul de Consultanță Psihologică și Hipnoterapie Loupescou Consultants din Atena. Susține că hipnoza este ea mai eficientă metodă teraputică. 

Citeste si: Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu face declarația momentului despre pandemia de coronavirus: "Se va termina în curând..."

  „E important de remarcat că în SUA a fost utilizată de către psihiatri după razboiul din Vietnam, pentru vindecarea a mii de soldați afectați psihic și pentru reintegrarea lor în societate. Hipnoza e utilizată în rezolvarea eficientă a multor probleme de natură personală și a celor legate de cariera profesională. E necesar, însă, ca hipnoterapeutul să fie un om cu un bagaj vast de cunoștințe și dotat cu harul intuiției și capacității de a aduce pacientul în stare de hipnoză, adică de relaxare. De relaxare, nu de somn, așa cum cred unii în mod greșit”, a mai spus terapeutul pentru Click.ro. 

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu face declarația momentului despre pandemia de coronavirus: "Se va termina în curând..."

Carmen Harra a făcut o schimbare majoră! Ce s-a întâmplat cu apartamentul său luxos din SUA

Cum i-au blestemat pe mascați vrăjitoarele din clanul Duduianu! Luptătorii de la intervenții speciale nu s-au speriat: „Le-am pus cătușele cu ghiocul și cărțile lor de tarot cu...

Horoscop Zilnic Sâmbătă 17 Aprilie 2021: Taurii vor avea parte de câteva discuții mai aprinse, Gemenii au o stare foarte bună în decursul zilei de astăzi

Mirela Vaida, în stare de șoc! Anunțul făcut de procurorii din România

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Tensiuni uriașe lângă România. Documentul care ar putea să arunce în aer „butoiul cu pulbere” din Balcani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies