Maria Ghiorghiu face o previziune cutremurătoare: „O să ne confruntăm cu o foamete la nivel mondial”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a făcut un anunț devastator.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a făcut un anunț devastator.

Maria Ghiorghiu, cunoscuta clarvăzătoare, a scris un text tulburător pe blog-ul ei. Ea susține că, în ciuda tuturor eforturilor făcute de oameni, situația cu care se confruntă lumea întreagă nu se va sfârși curând.


In articol:

Mai mult, ea spune că toate țările lumii se vor confrunta cu o sărăcie cruntă și multă foamete. Maria Gheorghiu a spus că o voce i-a șoptit într-o dimineață că omenirea va avea de învins mai multe provocări grele.

„Suntem prea mici, ca să putem face ceva”

Clarvăzătoare atrage atenția că oamenii nu pot face nimic să oprească aceste fenomene și că tot ce le rămâne de făcut e să se roage la Dumnezeu. „Dragii mei, 

În această dimineață,m-a trezit un glas care spunea așa: „Sărăcie mare!". Și mă întreb: o să fie chiar așa sărăcie mare ? După care, glasul dispare. Dragii mei, la tot ce se întâmplă astăzi în lumea întreagă, este foarte posibil că să ne confruntăm cu o foamete la nivel mondial.

Citeste si: Atenție, români. Este înșelătoria anului! Escrocii folosesc numele unei companii gigant - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Cum i-au blestemat pe mascați vrăjitoarele din clanul Duduianu! Luptătorii de la intervenții speciale nu s-au speriat: „Le-am pus cătușele cu ghiocul și cărțile lor de tarot cu tot”

Citeste si: Ea e cea mai sexy clarvăzătoare din România! Beatrice are 90-60-90, scoate argintul viu și vindecă impotența

Dar ce putem face? Suntem prea mici, ca să putem face ceva în acest sens. Putem însă, să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului ca să nu-și întoarcă Faţa Să de la noi păcătoșii, ci să ne ajute cu milă și cu iubirea Să de oameni.

Maria Ghiorghiu, previziune cutremurătoare
Maria Ghiorghiu, clarvăzătoare

Dragilor, să mulțumim Prea Sfintei Treimi și Prea Curăței Fecioare Maria, pentru fiecare zi pe care o trăim , pentru fiecare bucurie și tristețe. Căci,numai așa ne vom mântui sufletul. Să ne întărim în Credință și să ne iubim Aproapele că pe noi înșine", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

România se închide după alegeri? Un fost premier anunță prăpădul după 6 decembrie

Avertisment dur pentru toți clienții Digi: Ați fost înșelați! Clienții sunt sfătuiți să nu mai facă acest lucru: Puteți rămâne fără bani

Culiță Sterp se operează! Ce vrea să își facă vedeta muzicii de petrecere pentru ca iubita să îl răsfețe și mai mult

Vestea pe care o așteaptă o lume întreagă! Au fost publicate primele imagini cu vaccinul pentru tratarea coronavirusului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies