Antonia, dezvăluiri picante din dormitor: „Scot sunete de animal!”. Cum se iubește cu Alex Velea

Antonia a dezvăluit în cadrul unui interviu detalii picante din viața intimă. Vedeta a răspuns deschis mai multor întrebări indiscrete și a dezvăluit cum face sex cu Alex Velea.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, iar fanii abia așteaptă să mai afle detalii importante din viața ei intimă. 

Citeste si: S-a zvonit că ar fi murit, dar uite ce vesel e Florin Salam prin străinătate! FOTO

Citeste si: Daniela Crudu, așa cum n-ai mai văzut-o vreodată! Ce schimbare de look și-a făcut

Citeste si: O nouă lovitură pentru Nicuşor Iordan, după scandalul sexual cu fiica lui Aurelian Preda! Cântăreţul de muzică populară a intrat în atenţia Fiscului!

Antonia, dezvăluiri picante din dormitor: „Scot sunete de animal!”. Cum se iubește cu Alex Velea

Antonia a dezvăluit în cadrul unui interviu ce face după ce luminile se sting în dormitorul ei și a lui Alex Velea. 

fara descriere

„Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri. Nu prea am folosit la viaţa mea (n.r. jucării sexuale). Nu prea am experimentat cu multe.”, mărturisește Antonia în cadrul interviului. 

Vedeta a mai declarat că poate sta fără să facă sex o perioadă lungă de timp, dar atunci când este în pat alături de Alex Velea preferă să se exteririzeze și scoate sunete „de animal”, după cum spune chiar ea. 

„Probabil după ce am născut şi trebuie să aştepţi, cred că vreo lună, o lună şi ceva. Nuuu, ştiţi când?! Când am venit din America şi nu aveam relaţie, atunci cred că am stat vreun an sau doi ani fără să fac sex. Mi se pare normal să nu scoţi sunete, mi se pare anormal. Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate”, mai declară Antonia.

fara descriere

Cât despre prima ei experiență sexuală, Antonia nu s-a declarat absolut deloc încântată și spune că i-a luat ceva timp să deslușească tainele sexului. 

„Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: ”De ce face lumea asta?!”. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui. Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Vreau să spun ambele, dar nu am cum (nr. îi place deasupra şi sub atunci când face sex). Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede”, a dezvăluit Antonia pentru „Love is fun”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate