Antonia, mesaj cutremurător pe internet: „Simt că trăiesc doar pe jumătate!” Fanii ei și ai lui Alex Velea s-au îngrijorat.

Antonia a publicat pe internet un mesaj care i-a îngrijorat pe fanii ei și ai lui Alex Velea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

In articol:

Antonia se poate considera o femeie împlinită. Cu o carieră la care mult persoane nici nu au curaj să viseze și o frumusețe răpitoare, artista scoate hit după hit și îi încântă pe fani cu vocea ei. Cea mai nouă piesă pe care Antonia a lansat-o se numește Matame și a fost primită foarte bine de fanii artistei.

La doar două săoptămânia după ce a lansat melodia, Antonia a publicat pe pagina ei de Facebook câteva versuri, îngrijorâînu-i pe fani. "Acum simt că trăiesc doar pe jumătate. Iubitule, nu mă abandona", a scris Antonia pe internet. Din fericire, cuvintele nu au nicio legătură cu viața ei personală și artista nu este în p0ragul depresiei, așa cum s-ar fi crezut. Ea are o relație extraordinară cu Alex Velea, cel căruia i-a dăruti doi copii, pe Akim și Dominic.

Citeste si: Andy a dezvăluit ce s-a întâmplat între el și Simina! "Asta știam doar noi!"- Ce au făcut cei doi concurenți de la Puterea Dragostei când nimeni nu i-a văzut: "Jador era acasă"

fara descriere

Cum a început povestea de dragoste dintre Antonia și Alex Velea

Cântărețul a povestit despre perioada în care a cunoscut-o pe mama copiilor lui și cum au ajuns să formeze unul dintre cele mai stabile și îndrăgite cupluri de la noi.

”Ne știm din 2009, adică la început am fost prieteni câțiva ani și o perioadă nu cred că ne-am mai întâlnit așa des. Ne-am revăzut după ce Antonia a divorțat. Eu nu eram prea fericit pentru că și eu eram la sfârșitul unei căsnicii, eram tristuț. La sfârșitul anului 2012 ne-am tot revăzut și ne-am îndrăgostit. Era o perioadă în care amândoi aveam nevoie de iubire și am avut noroc că am fost exact oamenii potriviți care să ofere genul acela de iubire celuilalt. Și tu îți doreai iubire mare, și eu”, iar Antonia a completat: ”Da. Confirm”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate