Antonia și Elena Chiriac

Antonia și Elena Chiriac

Vedete

Antonia și Elena Chiriac, scene de violență. Cele două s-au bătut într-un club: „Am o cicatrice pe care o voi purta toată viața”. Ce s-a întâmplat, de fapt?!

Antonia și Elena Chiriac s-au luat la bătaie într-un club de fițe din București. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cele două?

Antonia și Elena Chiriac s-au bătut într-un club de fițe din Capitală. Cele două și-au împărțit pumni și picioare în văzul tuturor. Fosta concurentă a emisiunii din jungla Dominicană s-a ales cu o rană destul de gravă. Iată de la ce a pornit scena violentă dintre cele două vedete!

Antonia și Elena Chiriac s-au bătut într-un club. Ce s-a întâmplat, de fapt

Antonia și Elena Chiriac fac parte din cea mai nouă producție cinematografică lansată zilele acestea.

Personajele celor două sunt antagoniste și se bat foarte mult în film, însă scena care le-a atras atenția fanilor a fost cea dintr-un club de fițe din Capitală.

Frumoasa cântăreață joacă rolul unei polițiste, pe nume Oli, iar Elena Chiriac este în rolul unei luptătoarea de taekwondo care face parte dintr-o grupare infacțională pe urmele căreia se află Poliția.

Scenele de bătaie dintre Antonia și fosta concurentă a emisiunii din Republica Dominicană s-au lăsat cu urme destul de serioase.

Elena Chiriac s-a accidentat la o mână destul de serios după ce a dat cu pumnul într-un dulap.

Elena Chiriac s-a lovit atât de grav la mână, încât i-a fost foarte greu să mai filmeze în acea zi. Alex Delea, care face și el parte din film, a mărturisit că nu a crezut-o inițial pe Elena Chiriac și chiar i-a dat peste mână, în glumă. Ulterior și-a dat seama că rana este serioasă, însă consideră momentul unul amuzant și de neuitat.

Citește și: Elena Chiriac, apariție incendiară pe o plajă din străinătate. Tânăra a atras toate privirile

Citește și: „Am vorbit cu Antonia” Alex Velea a reacționat imediat, după ce Codin Maticiuc a comentat la fotografia provocatoare a Antoniei! Schimbul de replici a avut loc în văzul tuturor

Elena Chiriac s-a lovit la mână în bătaia cu Antonia și eu credeam că face parte din film, din coregrafie.

Și m-am dus la ea… S-a întâmplat în bătaia de la Nuba, pe care o s-o vedeți în film… M-am dus la ea și i-am dat peste mână crezând că ea nu s-a lovit.

Ea, de fapt, chiar s-a lovit la mână și eu credeam că glumește și am lovit-o și mai tare. Am zis: Aoleo, nu mi-am dat seama. A fost foarte funny momentul, mă rog, pentru ea nu a fost funny deloc”, a mărturisit Alex Delea, pentru fanatik.ro, despre scena de bătaie dintre Antonia și Elena Chiriac.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Elena Chiriac s-a ales cu o cicatrice după scenele violente dintre ea și Antonia

Elena Chiriac și-a luat rolul în serios, astfel că scenele de violență dintre ea și Antonia au rezultat cu o rană destul de gravă pentru fosta concurentă a emisiunii din jungla Dominicană. Tânăra mărturisește că s-a ales cu o cicatrice pe care o va purta toată viața, întrucât a lovit dulapul cu toată forța sa.

Am o cicatrice pe care o voi purta toată viața.

Am băgat un pumn într-un dulap cu cea mai mare forță pe care ți-o poți imagina. Aveam o rană într-un unghi de 90 de grade.

Am suferit fizic destul de mult în urma acestei accidentări. Mi-a fost greu să continui filmările în ziua respectivă plus că nu aveam încotro. Asta și-a pus amprenta fizic asupra mea și o voi purta cu mine toată viața”, a spus Elena Chiriac, pentru sursa citată anterior.

Elena Chiriac

Elena Chiriac

[Sursa foto: Instagram]