Antrenorul Ionuț Popa e grav bolnav! Apel disperat din partea echipei

Antrenorul Ionuț Popa are probleme de sănătate. Echipa sa, un strigăt de ajutor.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Antrenorul Ionuț Popa, în vârstă de 65 de ani, este grav bolnav de luni de zile. ACS Poli Timișoara au notat un apel către toți oamenii pentru ca tehnicianul să fie ajutat! Bărbatul trebuie să facă mai multe investigații medicale, iar două dintre cluburile la care a fost, Poli Iași și ACS Poli Timișoara, au transmis mesaje.

„Fostul nostru antrenor, Ionuţ Popa, are nevoie de ajutorul vostru! Acesta suferă de mai multe luni din cauza problemelor de sănătate, care au implicat cheltuieli medicale semnificative. Starea sa s-a agravat recent şi acum are nevoie mai mult ca oricând de susţinerea noastră. Ne aducem cu toţii aminte de rezultatele extraordinare reuşite de Ionuţ Popa ca antrenor la Poli Timişoara: salvarea de la -14 puncte, o reuşită unică la nivelul Ligii 1, finala Cupei Ligii şi semifinala Cupei României, toate într-unul din cele mai spectaculoase sezoane din istoria fotbalului timişorean. Mai presus de acestea, însă, reţinem implicarea sa în momentele dificile pe care le-am întâmpinat împreună şi culoarea pe care Popică o aduce sportului nostru. Cei care pot şi doresc să îl susţină în vederea acoperirii costurilor tratamentului său, o pot face printr-o donaţie în contul:
Raiffeisen Bank
RO51 RZBR 000 0600 1141 5017
Titularul contului este fiica fostului nostru antrenor, Medamira Popa.
Vă mulţumim!”, se arată pe siteul celor de la ACS Poli Timişoara.

Citeste si: Bacalureat 2019! Bianca Drăgușanu peste Simona Gherghe, iar Alexandra Stan, mai tare decât Inna! Oglindă, oglinjoară, care e cea mai inteligentă vedetă din țară?

Citeste si: Un polițist susține că l-ar fi văzut pe Marian Vanghelie lovind cu pumnul în parbrizul unei mașini și înjurând pasagerii! Scena s-ar fi întâmplat în ziua Congresului PSD

Citeste si: Scriitorul Gheorghe Iova a murit

Poli Iași: „”Moldova a avut doi domnitori: Cuza și Ionuț Popa” -Acesta a fost unul din mesajele galeriei Politehnicii pentru Profesorul Ionuț Popa, un mesaj care i-a mers direct la inimă celui care a îndrăgit Iașul atât de mult încât adesea a spus că se simte mai mult ieșean decât arădean.

Acum, clubul nostru, prin vocea președintelui executiv, domnul Adrian Ambrosie, îndeamnă toți suporterii să fie alături de Ionuț Popa în această perioadă dificilă în care este încercat de grave probleme de sănătate”.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate