Anunțul care schimbă tot ce se știa până acum! Asta ar putea salva România de coronavirus

Vremea s-a schimbat radical în ultima perioadă. Gradele din termometre au scăzut considerabil, iar asta, spune medicul Streinu Cercel, ar putea limita răspândirea coronavirusului.

Distribuie pe:

Anunțul care schimbă tot ce se știa până acum! Asta ar putea salva România de coronavirus.


In articol:

Profesorul Adrian Streinu Cercel este de părere că temperaturile de iarnă din ultimele zile influențează în bine pandemia de coronavirus. Medicul a afirmat marți că frigul de afară ar putea limita răsândirea infecției cu COVID-19, asta dacă se va depune un strat considerabil de zăpadă.

„Stratul de zăpadă va trebui lăsat pe jos”

Stratul de zăpadă ar putea încetini răspândirea noului coronavirus. Acestui nou virus nu îi place frigul. Dacă se depune un strat de zăpadă, acest strat de zăpadă va trebui lăsat pe jos, nu va trebui adunat.

Citeste si: Încă trei persoane infectate cu coronavirus au murit! În total, 11 persoane care au contractat virusul și-au pierdut viața în România

Citeste si: Un alt actor celebru a fost diagnosticat cu coronavirus. Mărturii cutremurătoare: „Eram un tânăr sănătos”

Citeste si: Mihaela Rădulescu, îngrozită de coronavirus. Uluitor ce i-a transmis fiului ei

Este cel care poate să ne salveze în momentul de faţă şi să decontamineze o suprafaţa foarte mare şi să se evite răspândirea virusului în natură.

Anunțul care schimbă tot ce se știa până acum! Asta ar putea salva România de coronavirus.

Un al doilea aspect este că acela se pare că acestui virus, deşi ar trebui să îi placă frigul, nu prea îi place frigul, ca atare e posibil să avem o încetinere a răspândirii lui, ceea ce ne va permite nouă, în sistemul de sănătate, să mai facem un pas în plus în tratarea acestor pacienţi”, a afirmat Streinu Cercel la un post de televiziune.

Anunțul care schimbă tot ce se știa până acum! Asta ar putea salva România de coronavirus.

Coronavirusul a făcut 11 decese în România

Un număr de 186 noi cazuri de coronavirus au fost confirmate în ultimele ore, astfel că bilanțul a urcat la 762. Până pe data de 24 martie, în țara noastră au fost înregistrate 11 decese provocate de acest virus.

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 226 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 4 persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate