Mihaela Rădulescu, îngrozită de coronavirus. Uluitor ce i-a transmis fiului ei

Mihaela Rădulescu i-a transmis recent un mesaj impresionant fiului său. Speriată de situația generată de coronavirus, aceasta a ținut să îi dea câteva sfaturi lui Ayan.

Distribuie pe:

Mihaela Rădulescu, îngrozită de coronavirus. Ultimul mesaj al vedetei spune tot


In articol:

Este una dintre vedetele care respectă cu sfințenie regulile impuse de autorități, astfel că s-a autoizolat la domiciliu, dar este foarte activă în mediul online, acolo unde îi îndeamnă pe urmăritorii ei să stea în casă și să nu ia în glumă ceea ce se întâmplă la nivel mondial.

„Fă un test de compatibilitate înainte să cumperi inelul”

Recent, Mihaela a postat pe Facebook și un mesaj, de data aceasta nu pentru fani, ci pentru nimeni altul decât Ayan, fiul ei. În câteva cuvinte, aceasta l-a îndemnat pe băiat ce să facă imediat ce lumea va reveni la normal.

„Dragă Ayan, uită tot ce te-am învățat despre cum să știi cine e iubirea vieții, când o fi să te însori. Tu și toți cei care se vor căsători de-acum înainte, nu vă mai gândiți la… „împreună la bine și la rău, până când moartea ne va despărți“, e prea neclar conceptul. Totul s-a schimbat și …știi cum ți-am spus mereu – partea cea mai bună a oricărui shit e că înveți ceva din el.

Citeste si: Ludovic Orban, declarații despre achiziţia de echipamente pentru protecţie: "Au existat contracte care nu au putut fi onorate"

Citeste si: Carmen de la Sălciua, reacție vehementă pe internet! „Am obosit să explic!” Are legătură cu Culiță Sterp

Citeste si: Ramona de la Puterea Dragostei, cine este tatăl copilului ei? Dezvăluiri cutremurătoare!

Te rog să treci la next level și să te gândești doar dacă e persoana cu care vrei să fii în carantină, când o (mai) fi… Fă un test de compatibilitate, înainte să cumperi inelul. Împrumută 2-3 copii pentru vreo 2-3 săptămâni și închideți-vă într-o casă modestă, eventual la bloc.

Mihaela Rădulescu, îngrozită de coronavirus. Ultimul mesaj al vedetei spune tot

Dacă reușiți împreună să aveți grijă de copii, fără bonă, să gătiți zilnic, de 3 ori pe zi, să spălați vase, rufe, călcați, faceți curățenie fără menajeră, dacă ea știe să rămână frumoasă fără manichiuristă, coafeză sau orice ajutor din afară, dacă la sfârșitul zilei mai sunteți în stare de vorbit, alintat, sărutat, sex sau jocuri de cabana, ZILNIC și după câteva săptămâni în cea mai strică carantină, și dacă amândoi mai vreți să vă petreceți și restul vieții împreună, testul a meritat. Dacă nu, mai caută”, a scris Mihaela Rădulescu.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate