Anunțul făcut de Andreea Mantea i-a panicat pe concurenți! Ce se va întâmpla cu Bianca și Jador, după Marea Finală Puterea Dragostei

Andreea Mantea a făcut un anunț foarte important la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Frumoasa prezentatoare tv Andreea Mantea a făcut un anunț foarte important la Puterea Dragostei.

”Am un anunț de făcut. În acest moment, Bianca și Jador, pentru că ei au fost primii finaliști, favoriții de săptămâna trecută, amândoi, dacă vor, au loc asigurat în sezonul doi. Nu am nevoie de un răspuns aucm, dar voi avea nevoie de el. Trebuie să mi-l dați când vi-l cer. Dacă voi nu îl veți accepta, alte două persoane îți vor lua locul. Mai avem nevoie de încă două persoane. O fată și un băiat care să rămână aici în sezonul doi.

Citeste si: Culiță Sterp a vorbit despre fosta relație! Ce i-a povestit Simonei de la Puterea Dragostei

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre Larisa, noua lui iubită: „Dragostea învinge orice. Noi ne știam dinainte”

Vreau să vă gândiți bine ce v-a oferit această competiție, ce nu v-a oferit, ce ați avut de pierdut, de câștigat. Avem aici o tablă. Care dintre concurenții prezenți acum în Casa Puterea Dragostei își doresc să își caute iubirea și în sezonul doi? Ați simțit mai multă dragoste decât mai multă ură? Ați simțit că vă schimbați și evoluați ca și oameni? Ați simțit că vă doboară această experiență? Cine vrea să se scrie pe tablă, e liber să o facă”, a spus Andreea Mantea.

Primul care s-a notat pe tablă a fost chiar Bogdan Iordache, urmat de Alexandru Bobicioiu, Beni, Mary și Simona, Iancu. După ce Iancu și-a notat numele pe tablă, Roxana a început să plângă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate