Ricardo de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre Larisa, noua lui iubită: „Dragostea învinge orice. Noi ne știam dinainte”

Ricardo de la Puterea Dragostei a povestit cum a cunoscut-o pe Larisa, noua lui iubită. Tânăra a fost alături de el în războiul cu Raluca.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ricardo de la Puterea Dragostei a vorbit despre relația lui cu Larisa, tânăra care l-a ajutat să treacă peste despărțirea de Raluca.

„O să vorbesc despre noua mea iubită, cine este ea, cum m-am cunoscut eu cu ea și cu ce se ocupă. Noua mea iubită este Larisa. Când m-am despărțit de Raluca, Raluca m-a dat în judecată, adică mi-a trimis o preîntâmpinare sau nu știu cum se numește chestia aia, pe mail. Au fost mai multe nebunii acolo și eu am postat la InstaStory. Atunci Larisa mi-a comentat la story și eu nu am apucat să văd imediat mesajul ei și peste două-trei zile am vrut să-i răspund. Când să dau să răspund, nu mai era mesajul. Ea apucase să-mi șteargă mesajul, dar eu l-am văzut cu două ore înainte, am dat click și nu am mai stat pe telefon.

fara descriere

I-am scris „Tu mi-ai scris sau mi s-a părut mie?”. Am început să vorbim, era o perioadă puțin mai grea pentru mine pentru că, oricât aș spune că nu am suferit, am suferit puțin pentru că nu mă așteptam la ce s-a întâmplat. Larisa tot timpul m-a scultat, mi-a fost alături, îmi e alături, mă ajută. Este o persoană minunată cu care am început să vorbesc. Vorbim în fiecare zi. Acum e o mică problemă pentru că între noi sunt 14.000 de mile diferență, dar dragostea învinge orice.

Acum mulți răutăcioși o să mă întrebe dacă vorbeam cu ea dinainte. Noi ne știam puțin, umblam prin aceleași cercuri, dar nu am vorbit niciodată. Când am fost cu Raluca nu am vorbit cu ea. Eu în fostele mele relații nu am vorbit niciodată cu altcineva, am fost loial.

Cu Larisa este totul frumos, problema este distanța asta mare. Am citit declarații cum că m-aș întoarce din America pentru ea. Doar ce am ajuns în America și nu vreau să iau o decizie pripită. Eu cu Larisa suntem în faza de cunoaștere, vorbim foarte mult și vedem ce va fi. Este prea devreme să ne gândim la astfel de lucruri. Trebuie să vină totul de la sine, așa e cel mai frumos, nu trebuie să faci nimic forțat. Eu așa am fost în toate relațiile, la început nu trebuie să faci niște sacrificii foarte mari”, a spus Ricardo de la Puterea Dragostei într-un video publicat pe canalul lui de YouTube.

Citeste si: Andreea Mantea, declarație emoționantă înainte de Marea Finală Puterea Dragostei: "Îmi va fi greu..."

fara descriere

Puterea Dragostei: Ricardo dă vina pe Raluca pentru certurile cu Adrian

„Mă amuză că și pe actuala lui Adrian o cheamă tot Larisa și fosta e Raluca. Chiar acum am vorbit și cu Adrian și am o relație foarte ok cu el, i-am urat tot binele și el mi-a urat la fel. Cred că toate certurile dintre noi au fost din cauza Ralucăi, fiindcă eu cu Adrian chiar ne-am înțeles bine. Chiar mă întrebam de ce am ținut atâta ură și poate când o să ajung în țară o să ieșim toți patru la un suc, la ceva.

Mai mult nu am ce să spun. Larisa este persoana care mă face să mă simt bine, mă face să mă simt fericit.

Finala Puterea Dragostei o să vină peste câteva zile și aș vrea să o comentez cu voi live”, a mai spus Ricardo.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate