Culiță Sterp a vorbit despre fosta relație! Ce i-a povestit Simonei de la Puterea Dragostei

Culiță Sterp i-a povestit Simonei despre fosta relație. Uite ce i-a spus artistul concurentei din Casa Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Culiță Sterp a devenit o surpriză foarte plăcut în Casa Puterea Dragostei. Fratele lui Iancu Sterp a venit în vizită, în casele concurenților, dar și pentru Simona, în special. Cei doi s-au retras într-un colț și au vorbit despre relația trecută pe care a avut-o Culiță Sterp.

Citeste si: Cel mai mare regret al lui Dani Mocanu! ”Nu ştiu ce m-a ţinut pe loc”

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre Larisa, noua lui iubită: „Dragostea învinge orice. Noi ne știam dinainte”

Citeste si: Explozie de bucurie la Puterea Dragostei! S-a întors Culiță Sterp! Simona i-a sărit imediat în brațe

Culiță: Ea nu a recunoscut chestia asta jumătate de an
Simona: Dar tu, în timpul ăsta, ai înșelat-o vreodată?
Culiță: În timp ce eram cu ea? Îți dai seama că am avut probleme, dar eu nu consider înșelat atâta timp cât eram despărțiți. Eu mă certam cu ea și am zis ”hai gata, să terminăm”. Și atunci, în perioada aia suntem...
Simona: Nu ați dormit în aceeași casă
Culiță: Eu plecam, stăteam două săptămâni acasă, ea la fel. Pe mine nu m-a deranjat decât faptul că ăla era prieten cu mine

De asemenea, și frumoasa prezentatoare Andreea Mantea l-a întrebat pe Culiță Sterp dacă mai dorește să se recăsătorească, iar artistul, foarte fericit, a răspuns pozitiv, mărturisind că își și dorește copii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate