Anunțul făcut de Ministerul Transporturilor! Ce măsuri s-au luat în privința călătoriilor cu trenul

Ministerul Transporturilor a anunțat o serie de măsuri luate pentru a preveni infectarea călătorilor cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

În plină pandemie de coronavirus, Ministerul Transporturilor a nunțat că au fost luate o serie de măsuri pentru a proteja călătorii CFR. Numărul de vagoane a fost suplimentat și un loc liber va fi lăsat între călători pentru a respecta distanța socială.

„Cetăţenii care sunt nevoiţi să circule, să se deplaseze în această perioadă, trebuie să ştie: în primul rând, noi am adaptat mersul de tren la condiţiile de circulaţie impuse prin ordonanţele militare. În al doilea rând, prin asigurarea distanţei sociale în trenuri, aplicăm regula un loc liber, un loc ocupat, inclusiv pentru vagoanele de dormit şi cuşete.

De asemenea, am suplimentat numărul de vagoane în această perioadă. Am trecut la verificarea biletelor de către personalul de tren prin verificarea vizuală a acestora, păstrând astfel distanţa între personalul de tren şi călători”, a menţionat Lucian Bode.

Nu vreau să cred că românii se deplasează în această perioadă, numai de dragul de a se deplasa”, a mai menţionat  el.

Citeste si: Femeie din Lugoj, depistată cu coronavirus după ce a fost tratată de o asistentă infectată! „Celalte așteaptă cu sufletul la gură rezultatul”

Citeste si: Cum arată apartamentul de lux al lui Cătălin Geolgău, bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți cinci poliști! Geolgău are în casă draperii din cristale, statuete de bronz, iar pereții sunt tapetați cu poze de diamante! FOTO

Bilanț coronavirus România! Alte 333 au fost depistate pozitiv

„Până astăzi, 13 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 6.633 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 914 au fost declarate vindecate şi externate. Totodată, până acum, 318 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman şi Gorj, au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 333 de noi cazuri de îmbolnăvire”, transmit autorităţile.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate