Anunțul procurorului general despre criminalul olandez: "Suspectăm că a acționat în mai multe județe"! Johannes V. a mai fost de cel puțin 4 ori în România

Procurorul general, Bogdan Licu, a dezvăluit, în această dimineață, că suspectul olandez în cazul fetiței ucise în Dâmbovița a mai fost în România de cel puțin patru ori.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

”Nu știm dacă sunt mai multe victime. El a fost de mai multe ori în țară, știm că a fost de cel puțin 4 ori în România. Nu știm de ce a fost la Gura Șuții. Am emis un ordin european de anchetă. Trebuie să verificăm absolut toate pistele. Când s-a semnalat dispariția, ea era deja moartă.

Ne axăm pe ce traseu a avut în România, să identificăm eventuali complici. Nu știu cum a decurs discuția dintre poliție și olandez. Nu avem confirmarea oficială că s-a sinucis. Dacă s-a sinucis, vom dispune clasarea”, a declarat Bogdan Licu.

”Există elemente, suspiciuni că activitatea infracțională a individului s-a derulat pe mai multe județe”, a mai dezvăluit el.

fara descriere

Dezvăluiri cutremurătoare despre olandezul pedofil și criminal!

Johannes V. (46 de ani), olandezul suspectat de răpirea și uciderea Adrianei, fetița de 11 ani din Gura Șuții, avea mai multe antecedente în privința infracțiunilor sexuale.

Olandezul avea un plan bine stabilit în cazul fiecărui atac. Planul a fost aplicat și în cazul Adrianei, fetița care a fost ucisă.

Potrivit antena3.ro, Johannes V. închiria mașini și călătorea prin zone rurale, de unde racola fetițe pe care le agresa sexual.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate