Apar nume noi în cazul Mădălinei Manole. Fratele cântăreței face acuzații tulburătoare: „A dat în mama, în tata şi în mine cât a putut”.

După aproape un deceniu de la moartea tragică a Mădălinei Manole, fratele acesteia, Marian, nu și-a putut găsi alinarea. Recent, el a făcut acuzații grave la adresa unui apropiat al regretatei cântărețe.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Fratele Mădălinei Manole face acuzații grave
Mădălina Manole, regretată cântăreață


In articol:

Marian Manole lansează un atac dur în mediul online. El a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care îl demască pe fostul soţ al Mădălinei, Petru Mircea.

În mesajul acuzator, Marian mai atacă un personaj despre care susţine că a fost cândva un aproapiat al familiei Manole.

Aghiuță ăsta din imagini se numește Ciprian Antochi, şef Fan Club Mădălina Manole de prin anii 90, când s-a înființat asociația.Venit din Roman la București, Mădălina si Șerban (n.r. Georgescu, primul soţ al artistei) l-au luat sub aripa lor. Toate bune la timpul respectiv. Ne-a cunoscut familia, a venit de multe ori în casa părinților, mama îl aprecia şi iubea ca pe copilul ei.

Citeste si: Alexandra Stan s-a dezlănțuit asupra agresoarelor fetei din Târgu Jiu. Vedeta nu a mai ținut cont de nimic: „Niște animale! E prea de tot!”

Citeste si: Bianca Comănici nu s-a mai înscris la facultate: „Poate așa a fost să fie...”

Citeste si: Cifre ALARMANTE! Crește numărul de cazuri noi de COVID-19 în România. Sute de bolnavi se află în stare gravă la terapie intensivă 

După moartea Mădălinei a fost cooptat în staful lui Petrică Mirciulică, puiucul de la Otopeni. Este câinele lui de încredere.Cu botniță cu tot la gură, ca nu cumva să scape ceva. A dat în mama, în tata şi în mine cât a putut pe la ProTV, făcându-ne responsabili de moartea fetei noastre!

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Iuda este mic copil pe lângă el! Nu iese din cuvântul lui Petrică! Au aceleași șabloane de texte. Puiucul l-a pus curator al copilului, domiciliază în Otopeni si este cel care i-a făcut lipeala puiucului cu celebra blondă din Otopeni, C. (O.). Așa-zisă prietenă a Mădălinei. O ÎNTREAGĂ REȚEA DE IDOLI ai Mădălinei! CIPRILICA, TE MAI DUCI LA VRĂJITOARELE DE PE LÂNGĂ BUCUREŞTI?SAU FACEȚI INCANTAŢII ÎMPREUNĂ ÎN CASA MĂDĂLINEI? AVEȚI MARE GRIJĂ, BLESTEMELE SE ÎNTORC ÎMPOTRIVA VOASTRĂ!

P.S.: Acum, cică face politică… Membru într-un partid și, ca meserie, s-ar ocupa de dosarele morților de la Revoluție! Cred că de la Revoluția de la 1848, probabil! Dacă măscăriciul ăsta este istoriolog si politolog, mâine mă înscriu în partidul lui!”, a scris Marian Manole pe Facebook.

Tatăl Mădălinei Manole, infectat cu Covid-19

Tatăl Mădălinei Manole se luptă să supraviețuiască, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Ion Manole se află în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din cauza Covid-19.

Marian, fiul bărbatului, a dat primele declarații despre starea de sănătate a bărbatului. „Este intubat și sudat ca să poate suporta. Problema cu oxigenul, din plămâni. Dacă în 48 de ore nu își revine, nu sunt șanse să mai trăiască. Este trecut pe oxigen, pe tratament, e problemă cu respirație și lipsa de oxigen din plămâni”,declara Marian Manole, conform Antena Stars.

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmatorul articol
Citește și:

Cifre ALARMANTE! Crește numărul de cazuri noi de COVID-19 în România. Sute de bolnavi se află în stare gravă la terapie intensivă 

Bianca Drăgușanu are o relație cu milionarul turc Cengiz Şıklaroğl? S-a aflat adevărul

Tatăl fetei bătute și umilite la Târgu Jiu: „Au ameninţat-o cu moartea dacă spune ceva”. Cum a aflat prin ce a trecut copilul său

Livian de la Puterea dragostei nu vrea să-și țină iubita ascunsă! Prima fotografie de cuplu alături de Florentina

Care este relația dintre Akebono și Aya de la Puterea Dragostei, după descalificare?!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies