Apariție incredibilă a Irinei Tănase după ce instanța a hotărât că Liviu Dragnea rămâne în închisoare! Cum s-a aranjat Irina după o săptămână de groază pentru iubitul ei! FOTO

Instanța a hotărât că Liviu Dragnea rămâne în închisoare, verdictul fiind pronunțat recent.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere
Instanța a hotărât că Liviu Dragnea rămâne în închisoare, la începutul acestei săptămâni. Presa a relatat că fostul președinte al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, va rămâne în închisoare, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins, luni, ca nefondată, contestaţia împotriva sentinţei din de 30 ianuarie 2020, împotriva condamnării de 3 ani şi 6 luni de închisoare pe care a primit-o în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.


In articol:

Citeste si: Ce spune Liviu Dragnea despre coronavirus: mesajul transmis din puscarie

Citeste si: Liviu Dragnea, lovitură dură chiar în spatele gratiilor

Citeste si: Adevărul despre broșa pe care Viorica Dăncilă a purtat-o toată campania! Bijuteria are și un nume

Liviu Dragnea a fost audiat luni prin videoconferinţă de judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, însă avocaţii acestuia au reclamat faptul că, din cauza unor probleme tehnice, „nu prea s-a înţeles mare lucru” din ce a spus fostul preşedinte al PSD. Dragnea a făcut mai multe încercări de a ieşi din penitenciar, prin introducerea în instanţe a unor căi extraordinare de atac, însă cererile sale au fost respinse. (vezi ce se întâmplă cu bărbatul care l-a huiduit pe Liviu Dragnea acum un an)

fara descriere

Apariție incredibilă a Irinei Tănase. Iubita lui Dragnea e zâmbitoare

Tot în această săptămână, Liviu Dragnea a pierdut procesul cu Comisia Europeană.  Dragnea a pierdut la Tribunalul UE procesul împotriva Comisiei Europene, prin care încerca să anuleze dosarul Tel Drum. Tribunalul UE a respins ca inasmisibilă plângerea lui Liviu Dragnea împotriva Comisiei Europene, prin care fostul președinte al Camerei Deputaților contesta de fapt un raport OLAF din 2018, care a dus la deschiderea de către DNA a dosarului de corupție Tel Drum.

În lumina celor de mai sus, acțiunea este respinsă ca inadmisibilă în întregime, fără a fi necesar să se aprobe cererea reclamantului de a organiza un proces”, se arată în decizia Tribunalului UE. De asemenea, instanța europeană a hotărât că Liviu Dragnea va plăti cheltuielile de judecată. În acest context nefericit pentru Dragnea, iubita acestuia, Irina Tănase, a postat o fotografie în care apare zâmbitoare, pe un balcon, aranjată ca de petrecere. Irina și-a etalat sprâncenele și  genele aranjate la salon, dar și un nas care pare să fi suferit o operație estetică.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate