Apelul cutremurător al lui Bogdan Mocanu pentru toţi fanii emisiunii Puterea Dragostei! Vezi de ce suferă cu adevărat tânărul! "O iubeşte pe Roxana" EXCLUSIV!

Bogdan Mocanu, apel cutremurător! Vezi de ce suferă, cu adevărat, tânărul!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Bogdan Mocanu este unul dintre cei mai populari concurenţi din casa Puterea Dragostei. Tânărul are 22 de ani, este musculos și anul trecut s-a calificat în finalele Campionatului Național de Culturism și Fitness la cea mai importantă categorie, și a obținut locul patru pe țară.

Din păcate însă, Bogdan suferă de o boală incurabilă. Este vorba de diabet zaharat de tip 1, afecțiune care îl face pe acesta să fie insulino-dependent și care apare preponderent la copii.

Citeste si: Bogdan Mocanu l-a sunat pe fostul Roxanei de la Puterea Dragostei! Discuția e incredibilă: ”Nu te juca cu mine, că îți stric totul și vii și acasă de-acolo”

fara descriere

Pacienții care nu primesc tratamente corespunzătoare pot suferi complicații severe. Cu cât pacienții își controlează mai bine valoarea glicemiei, cu atât riscul apariției problemelor se reduce.

Ăsta a fost cel mai mare coșmar al meu, probabil m-a ferit Dumnezeu şi de aceea sunt totuşi bine astăzi. Eu am diabet. Am avut un șoc, l-a oprit pe tata poliția când eram mai mic, s-a certat cu el și i-a zis că îi bagă copiii în plasament. Eram mai mic, sensibil, şi am făcut un șoc, cu pancreasul”, a povestit Bogdan în emisiune.

Bogdan Mocanu, apel cutremurător! "Nu i-aş dori asta nici celui mai mare duşman"

Ei bine, sinceritatea tânărului s-a întors împotriva lui, mai mulţi dintre telespectatorii show-ului, care susţin cu patimă alţi concurenţi, făcând tot felul de remarci dure şi total nepotrivite despre afecţiunea lui Bogdan.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, reacţie bombă după ce a fost înjurată şi umilită! Vezi pe cine a atacat de data aceasta! "Câinii latră, ursul merge!"

Unele dintre comentarii sunt imposibil de reprodus şi, deşi poate cei care le trimit nu conştientizează, sunt extrem de dureroase pentru Bogdan.

fara descriere

Fără să se victimizeze, dar vizibil afectat de atacurile "sub centură", protagonistul nostru le-a trimis un mesaj "hater-ilor" lui, prin intermediul WOWbiz.ro.

"Urăsc să văd cât de jos pot coborî unii să rănească un om care, culmea, nu le-a greşit cu nimic, nu i-a deranjat cu nimic. Pot să mă atace cu orice, că am doar muşchi şi n-am creier, că folosesc steroizi -deşi nu e adevărat-, că am greşit în relaţia mea, chiar şi înjurăturile alea spontane de mamă le înţeleg, că mereu vor exista "hateri" şi până la urmă acesta este dreptul la liberă exprimare. Dar să te legi de boala unui om mi se pare mizerabil, absolut incalificabil şi îndrăznesc să spun, inuman. Eu sunt nevoit să îmi fac injecţii de patru ori pe zi şi nu i-aş dori asta nici celui mai mare duşman", a declarat Bogdan Mocanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

fara descriere

În aceste momente, concurentul de la Puterea Dragostei se luptă şi cu sentimentele lui puternice pentru Roxana. Tânărul nu vrea să o ierte pe femeia iubită, cel puţin nu deocamdată pentru că aceasta l-ar fi dezamăgit de nenumărate ori.

"Mocanu o iubeşte pe Roxana, dar uşor-uşor ceaţa creată de sentimentele puternice pe care le are pentru ea se dispersează. Şi-a dat seama că este o fata nestatornică şi cu probleme emoţionale grave care nu are determinarea şi dorinţa să se schimbe", a spus un apropiat al lui Bogdan Mocanu pentru WOWbiz.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate