Imaginea cu Jador care face înconjurul internetului! Uite cum s-a pozat solistul! A slăbit foarte mult!

Jador, imagine bombă cu artistul de muzică de petrecere! Uite cum s-a pozat!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Jador trece printr-o perioadă destul de agitată din punct de vedere personal, cântăreţul având mai multe discuţii aprinse cu Simina, fosta lui iubită, la Puterea Dragostei. Se vede limpede că tinerii au conversaţii de terminat şi probleme nerezolvate, dar mai mult ca sigur vor reuşi să lămurească totul în timp şi cu...răbdare.

Citeste si: Jador, răspuns ŞOC la atacul lui Dani Mocanu! N-ai să crezi ce a putut să spună cântăreţul! "Îl aştept!" EXCLUSIV

fara descriere

Dincolo de sfera sentimentală însă, Jador este foarte fericit. Ultimul single al artistului, "Indiferenţa ta", lansat acum câteva zile, pe 13 aprilie, are deja aproape patru milioane de vizualizări şi este, de o săptămână, pe primele locuri în "trending".

Jador, imagine bombă cu artistul de muzică de petrecere! Fanele lui au fost cele mai fericite!

Mai mult decât atât, solistul este din ce în ce mai popular pe reţelele de socializare. Pe facebook are aproape 100.000 de urmăritori, iar pe instagram are în jur de 260.000 de prieteni în comunitate.

Citeste si: E incredibil ce a putut să-i facă Jador Simonei! S-a răzbunat pentru palma pe care a primit-o! "Atunci când ai 1,30..."

fara descriere

Ei bine, de curând, Jador le-a arătat fanilor cât a slăbit de când merge la sala cu prietenul său Bogdan Mocanu. Cântăreţul s-a pozat fără tricou, mândru că abdomenul lui se îndreaptă spre mult doritele "pătrăţele". Fanele concurentului de la "Puterea Dragostei" au reacţionat imediat cu sute de comentarii şi aprecieri care mai de care mai...puţin ortodoxe.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate