Arată ca la 15 ani și se iubește cu un bărbat în vârstă de 54: „Lumea crede că mă sărut cu bunicul meu”

O femeie din SUA, în vârstă de 27 de ani, originară din Polonia, a povestit cum a început relația cu soțul ei în vârstă de 54 de ani.

Distribuie pe:

Tânăra care arată de 15 ani se iubește cu un bărbat de 54: „Lumea crede că mă sărut cu bunicul meu”


In articol:

Ava Olszewska și-a început povestea spunând că ea și soțul ei s-au cunoscut pe o rețea de socializare, în martie 2018, și s-au îndrăgostit iremediabil unul de altul. În acea perioadă, femeia cauta oameni pentru a-i angaja la revista online pe care o administra.

După mai multe săptămâni de conversații, Owen a călătorit din Indiana în Chicago, doar pentru a se întâlni cu tânara. La acea vreme, Ava era o mama singură.

„Am avut o chimie neobișnuită unul cu altul imediat. Ne-am simțit de parcă ne-am fi cunoscut dintotdeauna”, a spus Owen despre soția lui.

Tânăra care arată de 15 ani se iubește cu un bărbat de 54: „Lumea crede că mă sărut cu bunicul meu”

Deși diferența de vârstă dintre cei doi este destul de mare, iubirea dintre ei este mai mult decât evidentă. Pentru ei, vârsta nu a contat în nici un moment, deși sunt judecați de multe persoane.

„Oamenii care nu ne cunosc adoră să ne judece. Sunt foarte scundă și am 27 de ani. Arăt de parcă aș avea doar 15 ani. Astfel, lumea crede că sunt minoră și că am o relație cu un bunic sau un tată”, a spus Ava.

Citeste si: Un tânăr de 20 de ani a fost prins beat la volan de două ori, la interval de 20 de minute

Citeste si: Imagini XXX cu fosta lui Nicolae Guță! Beyonce de România s-a reapucat de videochat?

Citeste si: El este bărbatul cu cel mai ciudat nume din lume! Nici Facebook-ul nu îl acceptă

Cum se înțeleg Ava și Owen

„Vârsta este doar un număr. Nu a reprezentat niciodată o problemă pentru mine. Doar inima și mintea persoanei iubite contează”, a mai spus tânăra.

La nu mai mult de o lună de când s-au cunoscut, Owen a decis să se mute mai aproape de iubita lui. Tocmai ce divorțase de soția lui, cu care are un copil.

Tânăra care arată de 15 ani se iubește cu un bărbat de 54: „Lumea crede că mă sărut cu bunicul meu”

„Este cea mai frumoasă relație pe care am avut-o vreodată. Sigur, avem mici certuri, la fel ca toată lumea, dar asta nu mă împiedică să îl iubesc pe Robert”, a mai spus Ava.

În urma cu un an, cei doi au devenit părinții unui băiețel pe nume Kobe. Ei plănuiesc acum să se stabilească împreună la Chicago, după ce Owen își va termina studiile din cadrul Facultății de Drept. Ava se va ocupa de creșterea copiilor până ce soțul ei se va pensiona.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate