WOW

Are 32 de ani, este într-o relație de ani de zile, dar NU a făcut niciodată sex! Ce secret ascunde această virgină

O tânără în vârstă de 32 de ani este virgină, deși este într-o relație de ani de zile. Ce se întâmplă cu ea, chiar ea a dezvăluit ce secret ascunde.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


O tânără în vârstă de 32 de ani a dezvăluit că până la această vârstă nu și-a început viața sexuală, iar motivul este unul de-a dreptul uimitor.

Kristina Carrillo-Bucaram a devenit vedetă pe conturile sale de Youtube și de Instagram, acolo unde are milioane de susținători.

Notorietatea și-a căpătat-o pentru stilul său de viață raw, numele de „scenă” pe rețelele de socializare fiind FullyRawKristina.

De curând, Kristina a reușit să își uimească fanii datorită unei dezvăluiri extrem de personale. Într-o filmare pe YouTube, femeia a recunoscut că este virgină, deși are un iubit de o lungă perioadă de timp. De ce nu a renunțat încă la virginitatea sa, Kristina a explicat tot ea:

Citeste si: Un brăilean care își suspecta soția că îl înșală a montat o cameră video în baie! Ce a pățit după câteva luni, e șocant

Citeste si: Liviu Dragnea, din nou la spital! Ce se întâmplă în aceste momente cu liderul PSD: „Durerile nu se opresc...”

Citeste si: Sora Deliei Matache a rămas fără fetița cea mare, Jessie! "Mi-au furat-o"

Citeste si: Sora Deliei Matache a rămas fără fetița cea mare, Jessie! "Mi-au furat-o"

Mereu m-am gândit că o să mă păstrez până în noapte nunţii, cred că bărbatul care o să îmi devină soţ merită acest efort din partea mea. Cred că este cel mai minunat cadou pe care îl poţi face partenerului de viaţă”, a recunoscut femeia.

 

 

Sunt o virgină de 32 de ani. Îmi doresc să am alături în bărbat dedicat mie 100%. Un bărbat adevărat. Nu vreau un puştan lângă mine”, a completat Kristina.

Reacția pe care a avut-o o puștoaică de 14 ani care, în timp ce își făcea temele, a realizat că naște

O fetiță a trecut printr-o traumă incredibilă, care i-a marcat viața. În timp ce își făcea temele, adolescenta năștea.

Avea doar 14 ani, dar abia după aproape 10 ani a reușit să vorbească despre trauma prin care a trecut. La 14 ani, o elevă de clasa a VIII-a, încerca să-și facă temele când, deodată, și-a dat seama că năștea.

Rachel Smyth intrase în travaliu, iar durerile nu au putut fi oprite foarte simplu. Știa că este gravidă, însă nu le-a spus niciodată părinților, deoarece credea că va fi privită drept ”oaia neagră a familiei”, dar și din teamă că ar putea fi respinsă.

Mai mult decât atât, Rachel a trecut cu brio prin această situație și a decis să păstreze copilul care, acum, are 9 anișori, conform The Sun.

M-am trezit și am realizat că patul meu era ud. Am fost împietrită. Câteva ore mai devreme îmi făcusem temele și mă uitam la TV. Ieșeam cu John în luna aprilie 2009. Aveam ambii 14 ani. El era un pic cam rebel, dar nostim.

După câteva luni împreună, mi-am pierdut virginitatea, dar ne-am asigurat că foloseam prezervative. Am fost mereu grijulii, cu o singură excepție. În luna septembrie am descoperit că sunt însărcinată în nouă săptămâni. Când i-am spus lui John, a zis că va fi bine, dar aveam doar 14 ani și m-am simțit copleșită decât de dezamăgiți vor fi părinții mei”
. Citește continuarea AICI.