Armin Nicoară a izbucnit în lacrimi când a văzut unde stătea Claudia Puican! Declarații emoționante: "Mă mândresc cu ea..."

Armin Nicoară a fost la casa viitoarei sale soții, Claudia Puican. Cum a reacționat acesta?

Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Armin Nicoară a mers în vizită la socrii lui și a izbucnit în lacrimi când a văzut casa. Declarații emoționante făcute de iubitul Claudiei Puican!

Armin Nicoară, declarații cu ochii în lacrimi

Claudia Puican și Armin Nicoară au decis să meargă la casa tinerei, pentru a vedea unde a crescut aceasta.

Iubita lui Armin i-a prezentat casa unde a stat în copilărie și nu s-a ascuns vreo secundă să arate locul unde a stat pentru o perioadă lungă de timp. 

Citeste si: Armin Nicoară vrea s-o facă lată înainte să se însoare! Anunță că va fi dezmăț la petrecera burlacilor: „All-inclusive la femei”

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Moș Nicolae 2022- kfetele.ro

Citeste si: Florica Boboi, adevărul despre experiența „Chefi la cuțite”. Ce a spus despre scandalurile din echipa roz- bzi.ro

Aceasta chiar a precizat faptul că nu se ascunde de nimic și a vrut să îi arate și iubitului ei de unde provine cu adevărat. 

„Acolo este camera unde am crescut eu și nu-mi e rușine să spun asta, am spus-o tot timpul și am spus mereu tuturor care m-au întrebat de unde vin sau cine sunt, fără rușine, și Armin s-a

emoționat. N-ai cum să nu te emoționezi când vezi persoana iubită unde a crescut și în ce condiții a crescut și îți dai seama că n-ai cum, mai ales că el a crescut total diferit, în alt mediu. Văzând că eu, viitoarea lui soție, a trecut prin momente mai grele, s-a emoționat pentru mine.”, a spus Claudia Puican.

Armin Nicoară

Citeste si: Claudia Puican, în lacrimi din cauza problemelor de sănătate! Cum a răsfățat-o Armin Nicoară pe iubita lui

Impresionat de ceea ce vede, dar și de faptul că iubita lui a împărtășit aceste momente cu el, Armin Nicoară a izbucnit în lacrmi. Artistul a făcut o declarați extrem de emoționantă și s-a mândrit că are o parteneră așa de asumată. 

„Claudia niciodată nu s-a ferit de unde a plecat, dar a ajuns unde a ajuns. Mă mândresc cu ea. Bravo!”, a spus Armin Nicoară..

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Armin Nicoară s-a lăsat atins de altă femeie! Claudia Puican a avut o criză de nervi

Armin Nicoară, atingeri interzise cu o altă femeie! S-a întâmplat de ziua lui, chiar sub ochii logodnicei Claudia Puican, iar reacția artistei i-a uimit pe toți "Aoleu,...

Claudia Puican, prima reacție după ce Armin Nicoară a fost surprins în timp ce săruta o colegă de breaslă

7 zodii vor avea stea în frunte în anul 2023

Este cutremur total în UNGARIA chiar acum! Vestea cruntă venită chiar acum de LÂNGĂ ROMÂNIA

“În perioada în care am aflat diagnosticul, scăpam obiecte de mână!”. Dezvăluirile artistei Adda, cu privire la boala de care suferă

Rugăciune de Sfântul Nicolae. Vei avea sănătate și belșug tot anul viitor

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies