Armin Nicoară, disperat din cauza COVID-19! ”Nu știu ce să mă mai fac...”

Armin Nicoară, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică de petrecere de la noi, supranumit ”Regele saxofonului din Banat”, este speriat de numărul mare de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19 din România și din Europa.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

De altfel, recunoaște Armin Nicoară, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, situația lui, ca artist, pare să fie una cât se poate de dificilă, mai ales după ce Franța, Italia, Germania și, nu în ultimul rând, România, pare să fie scenele unui al doilea val de coronavirus.

 

Zilele trecute, Armin Nicoară a fost la București, iar la întoarcerea în Timișoara a avut surpriza de a fi recunoscut, pe aeroport, de un român stabilit în Statele Unite. ”Mi-a cerut un atugraf, l-am dat pe o bancnotă de 10 dolari. Mi-a cerut și să merg în Statele Unite, că acolo ar putea el, personal, să strângă mii de români la un concert cu muzică din Banat. Mi-ar plăcea să pot să merg în State, dar, din cauza coronavirusului... e dezastru pentru noi toți, dar mai ales pentru noi, artiștii”, ne-a spus, în exclusivitate,  Armin Nicoară.

Citeste si: Ce se mănâncă de Sânziene, sărbătoarea denumită şi Drăgaica- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Armin Nicoara
Armin Nicoara, Regele Saxofonului din Banat

De altfel, ne-a mărturisit artistul, situația celor care lucrează în lumea shobiz-ului este, din nou, dificilă. ”Eu, personal, am pierdut, a doua oară în acest an, un turneu. Era totul aranjat, aveam destul de multe concerte prin Franța, prin Italia, în Occident, pentru românii noștri. Da acum, iarăși, se închid granițele... Că este al doilea val de coronavirus... Iar asta mă sperie și pe parte de profesie, și pe parte personală.

Pentru că nu știu ce să mai fac să mă protejez, eu fac parte oricum din categoria de risc... Dar sunt în categoria de risc și ca sănătate, și ma meserie. Hai fie, prima tură de lockdown a fost acceptabilă... Dar dacă mai vine una, noi, artiștii, ce facem?”, ne-a mai spus Armin Nicoară.

Armin Nicoară, îngrijit de Claudia Puican pe perioada stării de urgență

Armin Nicoară, unul dintre cei mai de succes artiști ai momentului, dar bolnav de diabet, a avut mare grijă să fie cât mai izolat în primul val de coronavirus, cel puțin e perioada stării de urgență, așa că de tot ce a avut nevoie s-a ocupat Claudia Puican, frumoasa sa logodnică. ”Claudia a avut grijă de mine, ea s-a ocupat de tot ce am avut nevoie. Dacă revine starea de urgență, săraca de ea, trebuie să facă, din nou, tot ce e nvoie pentru noi. Eu nu ies din casă dacă e situația dificilă”, ne-a spus, în exclusivitate, Armin Nicoară, încântat că are o parteneră de viață precum Claudia Puican, o tânără domișoară sexy care are grijă să nu îi lipsească nimic și îl răsfață peste măsură.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mihai Trăistariu a fost lăsat fără bani de fostele iubite: „Ratele le-am plătit tot eu”! Fanilor nu le-a venit să creadă când au auzit

Carla's Dreams, reclamat la CNA! Care sunt piesele care i-au creat probleme? "Basarabean, cenzurat în București"

Ovidiu Neveu îl atacă dur pe Jador! Vrea să se bată cu el în ringul de MMA! "Prima lui sută câștigată ca lăutar a fost din partea mea" | EXCLUSIV

6 zodii vor începe un nou capitol din viața lor în acest weekend

Omul lui Putin anunță Al Treilea Război Mondial: Prima care VA FI LOVITĂ va fi...

Oana Roman, adevărul despre separarea de Marius Elisei! Vedeta nu mai ascunde nimic: „Divergențele apar din varii motive”

Boala cumplită de care suferă Alexandra Stan. „E negativ și toxic în viața mea!” Dezvăluirile vedetei

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies