Armin Nicoară, gest șocant în fața lui Florin Salam! A îngenuncheat în fața ”Regelui” și... Până și manelistul a rămas uimit VIDEO

Gest șocant făcut de Armin Nicoară față de Florin Salam. Saxofonistul a îngenuncheat în fața ”regelui manelelor”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

salam, nicoara, puican
Florin Salam a cântat cu Armin Nicoară și Claudia Puican

Florin Salam a fost invitat să cânte la un botez, acolo unde în ”playlist” mai erau Armin Nicoară și Claudia Puican. Cei trei au cântat și împreună, programul fiind unul de-a dreptul incendiar.

Florin Salam l-a îmbrățișat pe Armin Nicoară


In articol:

Florin Salam l-a aplaudat pe Armin Nicoară

De-a lungul show-ului, Claudia Puican și Florin Salam s-au complimentat reciproc, iar manelistul i-a pronunțat de mai multe ori numele saxofonistului. La final, Armin a făcut un gest de-a dreptul șocant: s-a îndreptat către Florin Salam, a făcut o plecăciune și chiar a îngenuncheat în fața acestuia.

Florin Salam a rămas perplex, în primă fază, însă s-a repliat rapid, l-a luat de mână pe Armin și s-a aplecat pentru a-l săruta pe obraz. Toată scena s-a încheiat cu o îmbrățișare lungă între cei doi.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

salam nicoara
Salam l-a luat de mână pe Armin Nicoară[Sursa foto: captura Youtube]

Una peste alta, evenimentul a fost unul extrem de reușit pentru toată lumea. Dacă organizatorii și invitații s-au distrat și au avut ocazia să asiste la un show cu adevărat spectaculos, cei de pe scenă s-au ales cu o adevărată ploaie de bani. În prim plan a fost Florin Salam, care este oarecum obișnuit cu astfel de ”tratații”, în schimb, pentru Armin și Claudia a fost ceva nou.

Probleme cu banii în vremea pandemiei

Ploaia cu bani a fost bine-primită, în condițiile în care cam toți artiștii din România au avut mult de pătimit din cauza pandemiei. Chiar și după ce ”s-a intrat în legalitate”, show-urile s-au împuținat iar oamenii s-au dovedit mai reținuți în a scoate bani din buzunar pentru evenimente artistice. Și asta nu e tot, pentru că România a intrat deja într-o nouă etapă de restricții, ceea ce înseamnă și mai puțini bani pentru cântăreți.

Pe de altă parte, nu e exclus să vedem o colaborare între Armin Nicoară, Claudia Puican și Florin Salam, ținând cont de chimia perfectă pe care au părut că o au pe scenă. Mai ales că, mai nou, se poartă acest gen de colaborări între interpreți din genuri muzicale diferite.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Vlăduța Lupău, în panică după ce a acuzat simptome de COVID-19! ”Am făcut febră, au fost câteva zile în care nu m-am simțit bine”!

Claudia Puican i-a dat umilință lui Armin Nicoară! Ce i-a făcut, după concediu Video

Nu mai mâncați ouă din comerț, care au ștanțate cifra 3 pe coajă! Iată ce au descoperit cei de la Protecția Consumatorului

Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară, s-a dezbrăcat! A renunțat la haine și a pozat ca-n Playboy

Liviu Dragnea, victorie importantă în instanță! Ce au hotărât magistrații în cazul fostului lider al PSD. Decizia e definitivă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies