Armin Nicoară, ”școlit” de Florin Salam! Ce l-a învățat ”Regele Manelelor” pe ”Regele Saxofonului”! Video

”Regele Saxofonului”, Armin Nicoară, a avut ocazia să cânte, de curând, în compania ”regelui Manelelor”, Florin Salam, o colaborare care a fost una suficient de bună pentru ca amândoi artiștii să se declare încântați.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Florin Salam
Florin Salam, show alaturi de Armin Nicoara

Impresionat de felul în care Armin Nicoară cântă la saxofon, Florin Salam a decis să îi ”predea” o lecție mai tânărului artist, o lecție care, ar spune orice cântăreț, este esențială pentru viitor.

Citeste si: Șoc în showbiz! Au apărut la TV împreună, iar acum Armin Nicoară și Claudia Puican s-au despărțit! ”Mi-am luat hainele și am plecat de acasă”

Citeste si: Armin Nicoară, pus la colț! Dezvăluiri incredibile despre nunta ”Regelui Saxofonului” cu Claudia Puican

Citeste si: Florin Salam, fabrică de bani! Nici Ministerul de Finanțe nu poate contoriza cât încasează manelistul

Citeste si: Mirela Vaida, din nou în pericol. Agresoarea ei umblă liberă pe străzi și atacă alți oameni- bzi.ro

Mai exact, cei doi, invitați la un eveniment organizat de niște personaje cu dare de mână, au făcut un show de zile mari, mult după miezul nopții. Și, stimulat de prezența lui Florin Salam, Armin Nicoară a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a arăta că este un adevărat virtuoz al saxofonului. Observând că mai tânărul său confrate se dă peste cap când vine vorba de muzică, după ce l-a lăudat public, Florin Salam i-a dat o lecție de cum se...

fac banii la asemenea cântări.

Armin Nicoara
Armin Nicoara si Claudia Puican, cuplu pe scena si in afara ei

Așa că, ”Regele manelelor” s-a apucat să transforme cântarea în ceea ce toată lumea știe că este ”nebunia lui Salam”, iar pentru asta, normal, așa cum se obișnuiește, cei aflați la petrecere s-au înghesuit să arunce cu bani deasupra artistului. Nașul – fie că a fost botez, fie că a fost nuntă – a fost primul care a dat tonul ploii de bani și, pe când Florin Salam cânta a avut grijă ca bancnotele de 50 de euro să curgă peste acesta, Armin Nicoară fiind, cu siguranță, impresionat de felul în care reușește ”Regele

manelelor” să îi convingă pe cei din jur că trebuie ”răsfățat” cu asemenea gesturi.

Florin Salam, decis să ”recupereze” banii pierduți în pandemie

Dacă câteva luni, în perioada restricțiilor mai dure, nici Florin Salam nu a încasat prea mulți bani, situație prin care au trecut toți artiștii, pentru manelist criza pare că s-a încheiat. Iar de ceva vreme încoace, Florin Salam s-a transformat într-o adevărată fabrică de bani, fiecare eveniment la care participă transformându-se într-unul în care banii, în bancnote mari, curg în preajma manelistului.

 

Armin Nicoară și Claudia Puican, pierderi grele din cauza coronavirusulului

Armin Nicoară și iubita lui, Claudia Puican, sunt printre artiștii care au avut serios de suferit din cauza coronavirusului, instituirea stării de urgență în România și alte state din UE făcând imposibil turneul european pe care îl aveau programat și, astfel, pierzând niște sume serioase de bani. Cu tiate acestea, în ultima vreme, la fel ca și Florin Salam, atât Armin Nicoară, cât și Claudia Puican, au început să aibă din ce în ce mai multe angajamente.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Pavel Bartoș, dezvăluiri despre Dana Rogoz! Cum este actrița în spatele camerelor de filmat

Irisha, dezvăluiri neașteptate despre Faimoși! Cum a ajuns Raluca în grațiile băieților: „Încerca să compenseze...”

Irisha de la Survivor România, dezvăluiri din tabăra Faimoșilor! Ce i-a transmis lui Zanni: „N-am venit să-ți iau premiul”

Horoscop Zilnic Joi 13 Mai 2021: Se anunță o perioadă bună din punct de vedere energetic și prosperă

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Mii de militari, mobilizaţi la graniţa cu Fâşia Gaza. Planurile de luptă, dezvăluite

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies