Aroganța fostului iubit al Biancăi Drăgușanu! Cum își aprinde Tristan Tate un milionar trabucul?

Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu este unul dintre bogătașii care s-au făcut remarcați în lumea mondenă de la noi și pentru pasiunea pentru trabucuri scumpe și petreceri în care se cheltuiesc mii de euro, prin cluburi.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Milionar, considerat excentric de mai toți cei care îl știu, Tristan tate nu se poate abține când vine vorba de ”aroganțe”, mai ales prin cluburi, înconjurat de domnișoare care speră să se bucure de atenția lui și, evident, visează la o relație cu controversatul personaj britanic.

Citeste si: Fratele lui Tristan Tate face bani din piatră seacă! Ce afacere a mai pus la punct pentru a-și umfla conturile

Citeste si: A anunțat că se însoară, iar apoi și-a umilit iubita! Tristan Tate, declarații ”grele” despre blondina cu care se iubește

Citeste si: Șoc în showbiz! Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu se însoară! EXCLUSIV

În urmă cu ceva timp, Tristan Tate a decis să meargă în club, pentru o porție sănătoasă de distracție. Normal, fără domnișoara care speră că va fi dusă de el la altar, blondina Cristina, milionarul britanic dorindu-și probabil să experimenteze o seară de petrecere fără privirile pline de reproș ale femeii de lângă el.

Și, cum în club, Tristan Tate nu se uită la cheltuieli, la un moment dat, la masa lui, și-au făcut apariția angajații clubului cărând o mulțime de sticle de șampanie, cu artificiile aferente. Iar Tristan, simțind probabil nevoia să iasă în evidență s-a apopiat de artificiile sticlelor de șampanie și și-a aprins trabucul de acolo, chiar dacă se afla într-un club și, conform legii, este interzis să se fumeze în asemenea localuri.

Tristan Tate și Cristina se iubesc de ani buni

”Ceea ce nu se știe este că Tristan Tate și Cristina au mai fost împreună, înainte ca el să fie cu Bianca. După ce i-a dat papucii Biancăi, Tristan s-a reîntâlnit cu Cristina și și-a dat seama că ea este femeia pe care o dorește el, de fapt. Așa că, sunt împreună, se distrează împreună, iar ea îl însoțește cât de des poate în călătoriile de afaceri ale lui Tristan”, ne-a spus o prietenă apropiată de-ale blondinei care se iubește cu fostul Biancăi Drăgușanu.

fara descriere

”Cine e Bianca Drăgușanu?! N-am auzit de ea, nu știu nimic despre ea. Nu o cunosc, nu o urmăresc, nu mă interesează. Vă spun sincer, nici cu Tristan nu am vorbit vreodată despre Bianca Drăgușanu! De ce să o fac? Ce treabă am eu cu ea, ce să spun despre ea? Nu știu cine este Bianca Drăgușanu”, ne-a spus, în exclusivitate, Cristina Pazurati. Mai mult decât atât, ea încearcă să fie cât mai discretă și când vine vorba despre relația pe care o are cu fostul iubit al Biancăi Drăgușanu cu care are o relație de mult timp. ”Nu am prea multe de spus despre Tristan. Nu mă interesează afacerile lui, nu discutăm despre asemenea lucruri. Suntem împreună, lumea știe că este iubitul meu, dar ne bucurăm de relația noastră cât mai discret. Adică, de ce să ne afișăm peste tot, e mai plăcut să ne bucurăm doar noi de ea. Nu am nevoie de expunere în această direcție, eu îmi văd de treburile mele, el își vede de-ale lui, totul de bine”, ne-a mai spus Cristina.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate